• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Avant reducerer farligt manuelt arbejde

Avant reducerer farligt manuelt arbejde

Avant reducerer farligt manuelt arbejde

En af filosofierne hos Avant er, at en større minilæsser ikke nødvendigvis er en bedre minilæsser – det kommer nemlig helt an på opgaven, den skal løse. Det er Nr. Nebel Entreprenørforretning nu et velkørende eksempel på.

De beskæftiger sig med al slags entreprenørarbejde lige fra jordarbejde, kloakarbejde, betonarbejde, kabelarbejde, nedrivning og meget mere. Det er netop nedrivning der er grunden til Nr. Nebel Entreprenørforretning tog kontakt til os, fordi de stod med en helt specifik opgave.

Nr. Nebel Entreprenørforretning fik nemlig til opgave at stå med ansvaret for nedrivning af det gamle Danish Crown i Esbjerg. Opgaven er yderligere besværliggjort af tilstedeværelsen af farligt affald, hvorfor der skal tages mange forholdsregler, og de forholdsregler stiller strenge krav til valg af minilæsser til opgaven.

Avant Kundecase Avant 330 Minilæsser


Kan du få en Avant ind igennem en dør?

I den pågældende bygning er der så mange farlige materialer, at der skal skabes undertryk i rummene under nedrivningen. Det opnås lettest ved at lade karmene sidde i, og derfor er den svære opgave selvfølgelig at få minilæsseren ind i rummene – det er dog ikke en svær opgave for Avant. Vi har nemlig minilæssere i alle størrelser – også modeller der kan komme ind gennem en dør på 80cm. Valget faldt i dette tilfælde på den meget smalle Avant 313, som med lethed kan komme ind gennem en almindelig dør.

Når den lille Avant 313 har fjernet alt det farlige affald, kan de store maskiner kommer til at færdiggøre nedrivningen. Før Nr. Nebel Entreprenørforretning nyerhvervede denne Avant 313 blev dette farlige arbejde gjort manuelt – og samtidigt gøres det på den halve tid.