• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Politik vedr kunders og samarbejdspartneres persondata for Avant Danmark A/S

 

Generelt om oplysninger:

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Avant Danmark A/S behandler persondata og cookies.

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på hjemmesider. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på og hvor længe, men giver os ikke information om hvem du er.

Hvilke persondata modtager Avant Danmark A/S:

Avant Danmark A/S registrerer data om dig som en nødvendig del af et samarbejde med dig, herunder ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os.

Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger og får ved køb og salg oplysninger om købs- og salgshistorik.

Når du færdes på www.avant.dk – hjemmesiden tilhørende Avant Danmark A/S, indsamles og behandles typisk data. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

De oplysninger der bliver indsamlet og behandlet, er typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Ønsker du ikke at Avant Danmark A/S behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Hvad personoplysningerne bruges til:

Avant Danmark A/S bruger dine data til at gennemføre vores aftaler med dig.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Oplysningerne indikerer hvilke annoncer, der vil være størst sandsynlighed for at være relevante for dig, registrerer dine køb og betalinger, samt at vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Avant Danmark A/S behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vores forpligtelser overfor dig som samarbejdspartner.

 

Hvem Avant Danmark A/S videregiver personoplysninger til:

De personoplysninger, du afgiver til Avant Danmark A/S som led i et samarbejde, bruger vi til at opfylde en aftale med dig.

For eksempel hvis du i forbindelse med et varekøb hos os får en garanti fra producenten med i købet, vil oplysninger om dit navn, adresse og dit køb tilgå vareproducenten, der anvender oplysningerne til at oprette garantien hos sig. Hvis du senere ønsker at gøre brug af garantien, vil det typisk medføre at relevante dele af dine kontaktdetaljer, købshistorik samt årsagen til anvendelse af garantibestemmelsen bliver overført til producenten af den vare, garantien angår. En del af vore producenter af vores varer er baseret i EU.

Et andet eksempel er leasing. Hvis du i forbindelse med et køb hos os ønsker at afsøge mulighederne for leasing i stedet for ren handel, kan Avant Danmark A/S som led i aftalen med dig videregive oplysningerne fra en foreløbig købskontrakt til det eller de leasingselskaber, vi samarbejder med.

Vores data opbevares og beskyttes i en cloudløsning, der er baseret i EU.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Herudover videregives dine persondata ikke og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

 

Hvordan dine data beskyttes:

Avant Danmark A/S er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. Avant Danmark A/S træffer løbende sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven. Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes, dog typisk efter fem år fra sidste kontakt ved køb af varer eller services. For kunder der, med vores viden, stadig er indehaver af maskine/redskaber, opbevares data ud over denne tidsfrist da vi ofte oplever, at kunder ved brug af forsikring - tyveri eller brand – ofte har behov for at kontakte os for oplysninger vedr materiale-/udstyrsomfang/ købstidspunkt/købsdokumenter.

Særligt om cookies:

Cookies anvendes med det formål at forbedre vores hjemmeside. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du, at Avant Danmark A/S gør brug af dine oplysninger. Cookies slettes efter et par måneder efter dit sidste besøg. Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende følgende vejledning: https://www.minecookies.org/cookiehandtering

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@avant.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Cookie: Formålsbeskrivelse:

Form_key 

Nødvendig for hjemmesidens sikkerhed - Cookien benyttes til at identificere og forebygge cross-site request forfalskning. 

Mage-cache-sessid

Denne cookie benyttes i forbindelse med load-balancing. Dette effektiviserer hjemmesidens hastighed ved at fordele trafikken ud på flere servere. 

Mage-cache-storage

Denne cookie benyttes i forbindelse med load-balancing. Dette effektiviserer hjemmesidens hastighed ved at fordele trafikken ud på flere servere. 

Mage-cache-storage-section-invalidation

Denne cookie benyttes i forbindelse med load-balancing. Dette effektiviserer hjemmesidens hastighed ved at fordele trafikken ud på flere servere. 

Mage-cache-timeout

Cookien benyttes i forbindelse med brugerens cache - En cache optimerer hjemmesidens hastighed ved at laste bestemte procedurer på forhånd i browserens cache. 

Mage-messages

Nødvendig for chatboks-funktionen på hjemmesiden

Mage-translation-file-version

Nødvendig for faciliteringen af eventuelle sprogvalg foretaget af den besøgende. 

Mage-translation-storage

Nødvendig for faciliteringen af eventuelle sprogvalg foretaget af den besøgende. 

PHPSESSID

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

Product_data_storage

Nødvendig for at produktsammenligningsfunktionen på hjemmesiden virker. 

Recently_compared_products

Nødvendig for at produktsammenligningsfunktionen på hjemmesiden virker. 

Section_data_ids

Anvendes i forbindelse med hjemmesidens indkøbskurv-funktionalitet. Indeholder den besøgendes wishlist præferencer samt brugeroplysninger ved check-out. 

_cfduid

Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik

AWSALB

Indeholder informationer om hvilken server-cluster den besøgende benytter. Dette bruges i kontekst med load-balancing for at optimere brugeroplevelser på hjemmesiden.  

Product_data_storage

Cookien benyttes til at bestemme hvilke produkter brugeren har tilføjet til indkøbskurven. Dette giver hjemmesiden mulighed for at promovere relaterede produkter. 

Recently_compared_product_previous

Nødvendig for at produktsammenlignings-funktionen på hjemmesiden virker. 

Recently_viewed_product

Cookien benyttes til at bestemme hvilke produkter brugeren har tilføjet til indkøbskurven. Dette giver hjemmesiden mulighed for at promovere relaterede produkter. 

Recently_viewed_product_previous

Registrerer hvilke produkter den besøgende har klikket på. Dette benyttes til optimering af brugeroplevelsen på hjemmesiden. 

_zlcmid

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler

_fbp

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører

Fr

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører

Recently_compared_product

Denne cookie bruges til at bestemme hvilke produkter brugeren har set. Disse oplysninger tjener til at markedsføre relaterede produkter og optimere annonceeffektivitet

Recently_compared_product_previous

Registrerer hvilke produkter den besøgende har klikket på. Dette benyttes til optimering af brugeroplevelsen på hjemmesiden. 

Tr

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklametjenester, herunder realtidsbud fra tredjepartsannoncører. 

Searchsuiteautocomplete

Anvendes til hurtig og effektive søgeresultater for en bedre brugeroplevelse. 

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Avant Danmark (Sorring - og Hørve maskinhandel)
Terpvej 35
8641 Sorring
8695 7522
info@avant.dk