• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Hos Avant Danmark har vi en ambition om at være den bedste arbejdsplads i maskinbranchen. Derfor er vi altid på jagt efter de bedste ansatte, som vil være med på den rejse. Når og hvis vi har ledige stillinger vil de blive skrevet op herunder. 

Billede

MONTØR/MEKANIKER SØGES

Til en fuldtidsstilling i Midtjylland søger vi en dygtig og alsidig mekaniker/montør med forstand på hydraulik/EL.

Der er tale om en stilling som mekaniker/montør, med udkørsel i servicebil - eventuelt med mulighed fra hjemmeadressen. Arbejdet består hovedsageligt af service og reparationer af Avant minilæssere, samt klargøring og montering af ekstraudstyr på kundens maskiner. Både på vores værksted, men især ude hos vores kunder.

Du har nogle års erfaring inden for branchen og vi ser gerne at du er uddannet entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker, men en dygtig bil- eller lastbilmekaniker har også interesse. Kørekort C ville være en fordel.

Du er ansvarsbevidst, udadvendt, venlig og kan tale med mange forskellige slags mennesker, da vores kundegruppe spænder meget bredt. Du skal strukturere din egen kalender i tæt samarbejde med vores værkfører, og tage ansvar for eget arbejde.

Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med mange forskellige slags opgaver, ordnede forhold og løn efter kvalifikationer. Vi er et stærkt team med stor erfaring – sidste år fejrede vi 30 år med import og servicering af Avant i Danmark.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Sorring Maskinhandel er grundlagt i 1983. Siden 1992 har vi importeret og serviceret Avant minilæssere i Danmark i Jylland og på Fyn. På Sjælland er det Avant Sjælland ApS, der er ansvarlig for salget og servicen. Vi har værksteds- og lagerfaciliteter på beliggende sammen med vores showroom på Århusvej 12, 8670 Låsby.