• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Nyborg Kirke er udrustet til både groft og fint arbejde

Nyborg Kirke er udrustet til både groft og fint arbejde

Nyborg Kirke er udrustet til både groft og fint arbejde

Redskabshold monteret på staldkat

 Nogle gange skal der ikke meget mere til end en god idé, før man drastisk kan forbedre både arbejdsglæden og effektiviteten – det har Nyborg Kirke haft kæmpestor succes med.

Nyborg Kirke havde allerede to af vores store maskiner – nemlig den meget populære og stærke Avant 630, og den lidt hurtigere storesøster Avant 640. To utroligt alsidige maskiner, der med deres kompakte størrelse kombineret med rigtig god råstyrke, endte med at være det oplagte valg for Nyborg Kirke.

Vi er ikke meget for at indrømme det, men nogle opgaver går lettere med de håndholdte redskaber, og det har Nyborg Kirke taget konsekvenserne af. Nyborg Kirke kontakede os derfor med denne idé, og vi byggede et redskabshold til dem, så de nødvendige redskaber er lige ved hånden, når minilæsseren bliver for stor. 

Nyborg Kirke får ny maskine


I samme omgang valgte Nyborg Kirke desuden at købe endnu en løvsuger. De valgte rigtig klogt at få den både med 6" og 8" sugeslange. Sugeslangen på 8" er nemlig rigtig god til at suge den lidt større beplantning, såsom gran. 

Se løvsugeren i aktion

Se i videoen hvordan løvsugeren kan benyttes til blade og lignende, både efter hækkeklipning eller bare til generelt løvfald på gravsteder eller stisystemer.


600-serien

Til mange forskellige erhverv er 600-serien helt ideel til læsseopgaver hele året rundt. Den er stærk nok til uden problemer at skubbe sne, den har en fremragende læsse- og håndteringskapacitet – alt imens den er kompakt nok til at virke let i arbejdet, og være nem i transport på trailer.

 600-serien er en ekstrem effektiv og serie af minilæssere, der kan arbejde alle steder fra flytning af jord og andre materialer, læsning og aflæsning til graveopgaver, planering og kultivering – eller ved vedligeholdelsesopgaver som f.eks. græsklipning og fejning. En minilæsser fra 600-serien kan benytte sig af stort set alt i AVANTs store udvalg af kvalitetsredskaber. Læs mere om 600-serien her

Redskaber til kirkerne

På kirkegården er der mange opgaver, hvor minilæsseren kan gøre arbejdet meget lettere. Det kan eksempelvis være stierne mellem gravstederne, der skal rives. Når der skal løftes tunge gravsten, eller snerydning i vintermånederne. De tre mest populære redskaber til kirkerne er:

-   Løvsuger

-   Snekost

-   Kranarm