• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Skal du vælge en teleskoplæsser eller en minilæsser?

Når to maskiner bliver til én

Når to maskiner bliver til én

Nogle gange er flere maskiner ikke en fordel - det var tilfældet for murermester Morten Kristensen fra Oksbøl. Morten har haft en Manitou og en Avant 635 i mange år og har i kombination brugt dem i sit arbejde. Nu har han valgt at tage et stort spring og byttet begge maskiner ud for en større Avant 745 minilæsser. 

Han har været rigtig glad for både Manitou teleskoplæsseren og sin Avant 635. Den fysiske størrelse på teleskoplæsseren har givet Morten problemer i og omkring almindelige huse, hvorfor den mere smidige Avant 745 med stor løftekapacitet blev valget. Den store vægt har desuden også voldet problemet - fordi den skal transporteres på lastbil som både er besværligt og omkostningsrigt.

Den noget mindre og lettere Avant 745 kan med sine 1950kg nemt transporteres på trailer til person- eller varebil, og er derfor lettere at transportere rundt i landet. 

Valget faldt på netop en Avant 745 fordi Mortens gamle Avant 635 kom lidt til korte med de helt tunge bigbags - det er ikke et problem med den store 700-serie. 

- Tillykke med den nye Avant minilæsser!

Teleskoplæsser eller minilæsser?

Der er mange fordele ved at vælge en minilæsser fremfor en teleskoplæsser.

  • En minilæsser er en langt mere alsidig maskine. Vi har over 260 redskaber i sortimentet - og en Avant kan derfor løse flere forskellige slags opgaver sammenlignet med en teleskoplæsser.
  • Forholdet mellem løftekapacitet og størrelse er langt bedre på en minilæsser. Der skal en meget større teleskoplæsser til for at løfte det samme. Det betyder i dette tilfælde at en Avant 745 nemt kan komme på traileren - hvor den store Manitou ikke kan.
  • Kørehastigheden er typisk noget højere på en minilæssere - du kan derfor hurtigere komme rundt til dine arbejdsopgaver. Skal det gå rigtig stærkt kan den store Avant 760 køre hele 30 km/t. 
  • En minilæsser giver et rigtig godt udsyn - hvilket både gør det til en meget behagelig, men også meget sikker maskine at arbejde med.

Find alle vores minilæssere her:  Klik her

Nu med over 260 redskaber

I har måske set os reklamere med "+200 Redskaber" mange gange før - men vi har haft en ny optælling, og det viser sig at vi med de danskproducerede redskaber og en masse nyheder fra Finland er kommet helt op på +260! Klart markedets største udvalg - derfor skal du vælge Avant. 

Find alle vores redskaber her:  Klik her