• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Avant hjælper kunde videre efter fejlkøb

Vi har hjulpet tidligere Avant kunde videre efter fejlkøb

Vi har hjulpet tidligere Avant kunde videre efter fejlkøb

Vi har for et par uge siden været nødt til at hjælpe vores gamle kunde Lars, videre efter hans Multione ikke ville mere. 

Lars skiftede for få år til siden til en Multione minilæsser, men har erfaret at det ikke var den rigtige løsning for ham - defor har vi nu hjulpet ham videre med en Avant minilæsser. 

Hvorfor skal du vælge Avant?

Der er et væld af grunde til hvorfor valget af en Avant minilæsser er godt. Du får en meget stærk og kompakt maskine, der kan komme ind og ud langt de fleste steder. Alle de nye Avant-modeller er nu knækstyrede, og det giver en utroligt god kontrol. De er nemme at navigere med og reagerer hurtigt. 

Avant maskinerne er absolut blandt de allermest stabile på markedet - det giver en enorm tryghed og sikkerhed i arbejdet. Der er god ergonomi på alle maskinerne, så en lang arbejdsdag forbliver behagelig - uanset om du sidder i en lille Avant 220 eller en stor 760i med aircondition eller sædevarme. 

Find alle vores minilæssere her:  Klik her

Over 200 redskaber

Der findes nu over 200 specialdesignede redskaber til Avant. Det gør det til en schweizerkniv af en minilæsser, hvor du kan løse de problematikker du bliver stillet over for - uanset om det er på byggepladsen, kirkegården i landbruget eller noget helt fjerde. 

Find alle vores redskaber her:  Klik her

- Stort tillykke Lars Jensen.