• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

800 serien er både større og stærkere

800 serien er større og stærkere

800 serien er større og stærkere

D.14. februar blev den nye 800 serie lanceret i Finland, og denne model er i særdeleshed spændende at følge fordi den differentierer sig og brillerer på mange områder i forhold til de andre serier og minilæssere.

800 serien er generelt større i dimensionerne end de andre kvalitetsminilæssere fra AVANT, og dette betyder selvfølgelig at denne maskine kan yde betydeligt mere end de andre minilæssere, selv 700 serien.

Specifikationer på 800 serien i forhold til 700 serien:
Løftekapacitet +300 kg
Løftehøjde +47 cm
Rækkevidde +35 cm
Brydekraft +500 kg brydekraft
Skubbekraft +10%
Vægt +500 kg

avant 800 minilæsseren, har mange fordele

En større minilæsser serie betyder som regel både en større motor, og dette tilfælde er ikke en undtagelse.

  • Den nye 800 serie har egentlig den samme motor som 760i'eren, men er rent fysisk større motor og det betyder at den har nogle stærkere lejere og er kraftiger bygget. 

  • 860i minilæsseren en forøget bryde- og skubbekraft, som i særdeleshed får denne store maskine til at skille sig ud fra de mindre staldkatte.

modellerne fra 800 serien har en større motor end de resterende minilæssere

I den nye 800 serie af AVANT kvalitetsminilæssere er der blevet lanceret en staldkat, som helt klart tjener sit eget formål og afdækker sit eget behov. Denne serie af minilæssere løfter niveauet på alle parametre i forhold til de resterende minilæssere fra AVANT Danmarks sortiment.

Med den nye Avant 800 serie er vi nu på grænsen af hvad man kan have med rundt på en 3500kg trailer, og vi har derfor udnyttet kapaciteten af vægt kontra ydeevne optimalt til transport. Maskinen har med sin øgede løftehøjde også opnået muligheden for at kunne læsse fodder direkte i en fuldfoderblander, og den kan derfor i mange tilfælde erstatte traktoren med frontlæsser, eller mindre teleskoplæssere på gården.

Den nye 800 serie giver ligeledes mulighed for ved montering af en Euro 3 adapterplade på maskinen, at dele redskaber med andre maskiner i landbruget eller på byggepladsen, og det gør maskinen endnu mere universal end de tidligere modeller af AVANT minilæssere. 

Udtalelse af Jannik Schou Pedersen, Salgsdirektør hos AVANT Danmark 

redskabspladen på en minilæsser fra 800 serien er større, mere robust og mere funktionel

Den nye AVANT 860i minilæsser har fået en ny og mere robust redskabsplade, der dog stadig har det samme visuelle udtryk. Den nye plade er lavet i endnu stærkere metal, end den traditionelle redskabsplade, for at kunne præstere og holde til de ekstra kræfter som 860i’eren har.

  • Denne nye redskabsplade har 2 cylindre til tilt funktionaliteten af redskaberne, hvilket giver både øget styrke og en mere ligeligt fordelt trykfordeling på pladen under pressede vilkår når minilæsseren yder det maksimale ift. bryde- og skubbekraft.
  • Den nye redskabsplade kan fås med en mulighed for montering af en Euro 3 adapterplade til redskaber med Euro 3 standard tilkobling.

800 serien af AVANT minilæssere har meget højere løftehøjde end de mindre minilæssere

800 serien af avant har en forøget løftekapacitet og kan løfte endnu mere op i højden

800 serien har en øget rækkevidde med sin nye bomkonstruktion

800 serien, de største og mest kraftfulde minilæssere

800 serien har en øget rækkevidde med sin nye bomkonstruktion

Den nye 800 serie fås med et opbevaringsrum, som kan benyttes til handsker,  nøgler eller lignende genstande

Den nye minilæsser er ligesom de andre større minilæssere super aktuel til stort set alle tænkelige industrielle arbejdsmiljøer, med et større behov.

Det vil sige at denne maskine er ideel til alle miljøer lige fra byggepladsen, hvor den skal flytte belægningssten på helt op imod 1900 kg til det store landbrug, hvor hvor man vil flytte større læs af gangen.

AVANT 860i specifikationer:
Motor Kohler KDI 1903
Løftekapacitet 1900 kg
Løftehøjde 3483 mm
Hastighed 30 km/t
Motorkraft 57 hk
Rækkevidde +35 cm mere end 700 serien 
Brydekraft 1600 kg
Skubbekraft +10% mere end 700 serien
Vægt 2550 kg

800 serien og dens størrelse, bredde og generelle dimensioner