• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Minkfarmer vælger Avant for fjerde gang på grund tryghed.

Minkfarmer vælger Avant for fjerde gang på grund af stor tryghed

Minkfarmer vælger Avant for fjerde gang på grund af stor tryghed

En glad minkavler fra Midtjylland har købt sin fjerde Avant minilæsser – det har han valgt ud fra stabilitet og tryghed.

Minkavleren har før kørt maskiner fra andre producenter, men har erfaret at den utroligt gode stabilitet i Avant maskinerne, giver både ham og hans medarbejdere en øget tryghed i arbejdet. Han er ganske enkelt tryggere ved at sende sine folk ud i en Avant. De har aldrig haft uheld, og det har skabt en stor kærlighed til de grønne finske maskiner.

Fordi minkfarmeren har hele 4 maskiner, kan han udnytte det store redskabsprogram til fulde. Han har et utal af forskellige redskaber, der passer på tværs af alle maskinerne – det giver en meget let og effektiv arbejdsgang. Det dækker over alt fra basisredskaber til meget opgavespecifikke redskaber.

Minkfarmer får sin fjerde minilæsser

Allround maskinerne til flere brancher

Avant tilbyder ved siden at de eksisterende basisredskaber et væld af forskellige redskaber specifikt lavet til de forskellige brancher. En del af dem er endda designet og bygget i Danmark grundet stor efterspørgsel. Disse produkter tæller blandt andre en højtryksrenser, kalk – og vandsprederen, klip-klap greb og en halmopsamler specielt designet til minkavlerne, og Avant Danmark tilbyder disse specialredskaber til næsten alle tænkelige brancher. 

Find alle vores minilæssere her:  Klik her

Danskproducerede redskaber

Avant Danmark producerer som beskrevet selv flere branchespecifikke redskaber. Idéerne kommer tit fra kunderne, som mangler noget helt specielt, og hvis behovet er der – bliver det produceret. Det betyder at brugernes idéer kan komme til virkelighed – og den danske produktion sikrer både høj kvalitet og arbejde til danske folk. Desuden er de endda ofte billigere end de finske redskaber.

Find alle vores redskaber her:  Klik her