• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

En af vores trofaste kunder har kørt Avant i +20 år.

De bedste kunder er glade kunder

De bedste kunder er glade kunder

Vi har rigtig mange glade og trofaste kunder, som gang på gang ender i en Avant minilæsser. Dette er netop tilfældet med vores utroligt trofaste kunde Alfred Højager fra Spjald. Alfred købte nemlig sin første Avant for over 20 år siden, og han har siden vendt tilbage gang efter gang, når han har haft brug for en ny læssemaskine. 

"Jeg vælger Avant igen og igen fordi den føles utroligt sikker at køre i, og fordi driftssikkerheden i min optik er utroligt høj", siger Alfred om sit valg af endnu en minilæsser fra Avant. 

Alfred er mælkeproducent med 250 malkekøer, hvor den grønne minilæsser flittigt hjælper til på gården. Opgaverne den løser for ham breder sig fra at skubbe fodder ind til dyrene, muge stalden, flytte materialer og overordnet set løfte de opgaver der er nødvendige for den konstante drift af Alfreds gård. 

Vi tog Alfreds gamle Avant 420 ind i bytte, og leverede i stedet en lidt større model - nemlig en Avant 528 med teleskoparm

Avant 528 kundebillede

En Avant minilæsser fra 500-serien

En Avant fra 500-serien er en rigtig kraftkarl i en lille pakke, hvilket også er grunden til vi kalder den "Kompakt med stor løftekapacitet". På trods af den lave egenvægt på minilæsseren, er den stadig i stand til at løfte lige knapt et ton. Det gør netop Avant 500-serien til en meget anvendelig minilæsser, uanset om der skal flyttes møg, ryddes sne, skovles eller teleskoparmen skal udnyttes, når der skal løftes tunge paller langt fra maskinen. 

Den høje løftekapacitet sammen med den lille fysiske størrelse, betyder desuden at opgaver udføres med lethed på små arealer, hvor en større minilæsser vil være både langsommere og mere besværlig at køre med - lige netop denne udfordring, kommer man ofte ud for i staldene.

Se alle minilæssere i 500-serien her:  Klik her

Se alle vores minilææsere her:  Klik her