• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

300 Serien

Skridstyret, stærk og kompakt

Fra 85.000,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Hvilken Avant 300, skal du bruge?

Avant 300 er en rigtig god multifunktionsmaskine til landbrug og hestestutterier. Den er ideel i stalden hvor den er helt perfekt til fodring med f.eks. ensilage eller piller, men er også yderst velegnet til udmugning, strøning og skrabning af spalter, samt at køre hø og halm.

Avant 300 er en hurtig og effektiv maskine til bl.a. fodring. Maskinens effektivitet skyldes dens lille venderadius, samt dens lave vægt som gør den ideel til steder, hvor pladsen er trang og begrænset. Når du har investeret i en Avant kan du fodre året rundt uanset om det er rundballer, ensilage eller hø - Avanten klarer det hele.

Tekniske informationer

Model Avant 313s
Motormærke og type Honda GX390
Olieflow 22,5 L/min
Løftehøjde 2100 mm
Hastighed 10 km/t
Højde 1970 mm
Længde 1680 mm
Bredde 790 - 1090 mm
Skubbekraft 650 kp
Dæk 5 x 10 TR
Fremdrift Hydrostatisk
Motorydelse 13 hk
Venderadius ind/ud 00 / 00 mm
Løftekapacitet 350 kg
Vægt 530 kg
Brændstof / drivmiddel Benzin

Dimensioner

Følgende visualisering tydeliggør dimensionerne på AVANT 300 serien.

AVANT 300 serien dimensioner og mål

Gælder hele AVANT 300 serien

Skridstyret, stærk og kompakt

multifunktionsmaskine

300 er særdeles anvendelig ved indendørsopgaver. 300 serien udfører nemt et væld af opgaver i stalden, og brillierer ved arbejde under trange forhold, som f.eks. ved transport af hø og halm til hestebokse m.m. - og under trange forhold, hvor større maskiner ikke kan komme til. Evnen til at kunne vende på små områder skyldes at maskinen er skridstyret, hvilket betyder at den kan dreje om sin akse. 

  • Klassens bedste løftekapacitet 
  • Fire hydrauliske køremotorer - en ved hvert hjul

Et økonomisk valg

Rent økonomisk er en AVANT 300 en investering, som giver et utrolig godt udbytte. Maskinen holder nemt sin værdi, hvilket du vil opdage, når du bytter din brugte Avant til en nyere model efter mange gode timers arbejde. Desuden er de årlige drifts- og vedligeholdelsesomkostninger lave i forhold til andre minilæssere på markedet.


 

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Faster lynkobling til en AVANT minilæsser

Faster lynkobling

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være! 

Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Skridstyring

Ideel maskine til arbejde på fast underlag

Alle AVANT minilæssere har et super godt greb, men specielt 300 serien er en alsidig og unik skridsstyret, hvilket især gør den ekstra egnet til at manøvre på glat underlag, som betyder at den lettere kan dreje om sig selv, end de andre minilæssere.

  • 300 seriens manøvringsdygtighed skyldes netop at den er skridstyret og kan håndteres med 2 joystickhåndtag, der gør det hurtigt og effektivt at vende på stedet.

Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Hurtige og effektive skift mellem redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at pladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Andre har set på disse produkter