• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Double-speed-nyhed fra Avant!

Double-speed-nyhed fra Avant!

Double-speed-nyhed fra Avant!

Avant Danmark har fået den nye minilæsser, Avant 530, hjem fra Finland og glæder sig til at præsentere den på årets messer og dyrskuer.

”Forårs-nyheden, Avant 530, er en rigtig god maskine til en super-god pris!” fastslår Jannik Pedersen, sælger hos Avant Danmark. ”Den har 2 gear og en tophastighed på 19 km/t – ellers ligner den Avant 528 til forveksling, og er kun lidt dyrere. Jeg tror rigtig mange af vores kunder vil finde den interessant. Hvis man har brug for en 2-gears-model er 530´eren et godt bud!”

10% mere trækkraft i 1. gear

Den nye model er både hurtigere og stærkere end Avant 528, som den ellers deler mange egenskaber med. Den kører 9 km/t i 1. gear og 19 km/t i 2. gear, og dens trækkraft er på hele 1150 kp, i modsætning til 528´erens 1040 kp. Længde, bredde og højde er 2550mm, 990 mmm og 1985 mm lige som Avant 528, og vægten er 1460 kg. Løftehøjden er 2790 mm, løftekapaciteten 950 kg og den har en Kubota D1105 dieselmotor på 26 hk.

Avant – en minilæsser i særklasse

Det nye medlem af Avant-familien har som alle øvrige modeller Faster lynkobling, der tilkobler alle hydraulikslanger på en gang. Redskaber monteres nemt på hurtigskiftpladen, der er ens på alle maskiner, og med Avants store redskabsprogram – over 200 forskellige redskaber til mange forskellige brancher – er anvendelsesmulighederne næsten ubegrænsede. Avant er kendt som en af de mest stabile minilæssere på markedet, med et meget lavt tyngdepunkt og en fast knækleds-forbindelse, der gør kraftige sidelæns bevægelser umulige, da hele minilæsserens vægt fungerer som modvægt og gør maskinen svær at vælte.

Mød Avant 530 på messer og dyrskuer!

Avant Danmark læsser den nye double-speed model ombord i lastbilen når de kører afsted til sommerens mange dyrskuer rundt om i landet. Den har allerede vakt stor opmærksomhed på messerne Hest&Rytter og Kopenhagen Fur skindudstilling i MCH i marts måned.