• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Nikolai Kowalski køber Avant 760i

Nikolai Kowalski køber Avant 760i

Nikolai og Cecilie har for nyligt købt en velliggende og flot hesteejendom med tilhørende ridecenter i Tylstrup. Derudover kendes Nikolai som en yderst dygtig berider, og arbejder til dagligt med tilridning, klargøring til kåringer, egnethedstest og meget mere på alle niveauer. I skrivende stund er Nikolai berider på Ålborg Sportsrideklub, som også er kunde her hos Avant Danmark.

Brugt Avant 760

Den utroligt flotte investering til den nye ejendom er en ny Avant 760 med DLX-kabine, og valget af minilæsser var faktisk ikke så svært. Nikolai udtaler: ”Vi har 2 Avant minilæssere i Ålborg, så jeg var ikke det mindste i tvivl om hvad jeg selv ville have. Den er virkelig nem at håndtere og føles meget sikker at køre med. Den vælter bare ikke.”

Nikolai afslutter: ”Med det store redskabsprogram Avant har, kan der jo altid tilkøbes de redskaber vi kommer til at mangle. Det er også en stor fordel.”

Den store Avant 760 blev leveret med både ridebaneplaner, plæneklipper, ballespyd, skovl og pallegafler – en yderst god begyndelse for et ridecenter.