• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Matzens Teglværk køber elektrisk minilæsser

Matzens Teglværk køber elektrisk minilæsser

Matzens Teglværk køber elektrisk minilæsser

Matzens Teglværk, beliggende i Egernsund, er en meget gammel virksomhed, faktisk hele 269 år gammel, dertil har vi nu solgt en elektrisk Avant e5 minilæsser. Matzens Teglværk kan spores helt tilbage til til 1750, og den har alle dage været familieejet, og drives nu af 8. generation. Det gør virksomheden til en af de ældste familieejede industrivirksomheder i Danmark – og nu har vi fået fornøjelsen af at få dem som kunde. De producerer omkring 50.000 mursten om dagen – svarende til over 18 mio sten om året!  

Matzens Teglværks nyerhvervede minilæsser erstatter en truck på diesel, som blev for uhandy at bruge inde på værket. Minilæsseren skal primært bruges med vores højtipskovl, som fyldes med sand, og tømmes i en silo til videre bearbejdning. Alt dette foregår indendørs, så en minilæsser på el giver rigtig god mening – valget faldt derfor på en Avant e5. Det betyder et totalt fravær af udstødningsgasser, og som en sidegevinst er en e5 næsten helt støjsvag i sit arbejde.

Matzens Teglværk medkøbtekøbte desuden et sæt pallegafler, som skal bruges til at flytte forskelligt gods rundt på fabrikken, når det bliver nødvendigt.  

Avant minilæsser til indendørs arbejde

Vi forhandler nu 2 fuldt elektriske minilæsser modeller, som er specielt egnet til indendørs arbejde, eller arbejdspladser hvor støj er uønsket. Vores Avant e5 kan køre helt op til 4 timer mellem opladninger, mens vores større Avant e6 forlænger arbejdstiden helt op til 6 timer. Er arbejdsbehovet større er en hurtig opladning i frokostpausen dækkende til at fuldende arbejdsdagen.

Begge elektriske Avant minilæssere kan køre med langt størstedelen af vores +260 redskaber, og driftsomkostningerne er enormt lave – det gør, at vores elektriske minilæssere, vinder frem, når vores kunder skal vælge minilæsser.