• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Hesselhøj hestecenter køber 3. maskine

Hesselhøj hestecenter køber 3. maskine

Hesselhøj Hestecenter ved Hans Jørgen Hoeck i Nr. Aaby har nu købt sin tredje Avant minilæsser i rækken – denne gang faldt valget på den helt store Avant 860i. Maskinpakken tæller derfor den helt lille Avant 313, den store Avant 750 – og nu den kæmpestore og stærke Avant 860i.

Den lille 313 er helt fantastisk til at muge de små hestestalde ud, hvor pladsen er trang, og er trods sin størrelse en lille læssemaskine, som absolut kommer til sin ret mange steder, specielt på et ridecenter.

Avant 860i leveret til Hesselhoej hestecenter

Den næste i rækken, Avant 750 – er helt idéel til bigballer og de store hestefolde, men Hans Jørgen havde et ønske om endnu større løftekapacitet. Derfor tog han kontakt, da han så den helt nye Avant 860i – den skulle de bare have.

Hesselhøj har været kunde hos Avant Danmark i hvad der ligner en menneskealder – grunden til de kommer igen, er de gode maskiner og den gode service. De grønne Avant minilæssere er bare så stabile og væltesikre, at Hesselhøj bliver ved med at komme igen. Sikkerheden er altafgørende, og der kommer Avant ud på toppen hver gang.

Tak for handlen!