• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Den første Avant 860i solgt i Jylland

Den første Avant 860i solgt i Jylland

Den første Avant 860i i Jylland har vi netop leveret til Lars fra Lalgaard Kloak Service, beliggende i Kibæk lige uden for Herning.

Det er ikke første gang vi handler med Lars, da han tidligere har handlet maskine hos Avant Danmark i Låsby. Lars har altid været glad for Avant, men blev desværre mødt af en ihærdig sælger, der overbeviste ham om at prøve noget nyt.

Det blev dog kun til 49 arbejdstimer i den nye røde maskine. før vi hørte fra Lars igen. Lars havde konstateret at han slet ikke kunne se, hvad der foregik foran den røde maskine, og det overblik han tidligere havde haft i Avanten var væk. Han måtte altså tilbage til Avanten igen. 

Siden vi snakkede med Lars sidst, har vi fået en ny større model – nemlig den store Avant 860i. Da Lars har mange tunge løft, anbefalede vi netop denne model, som med en løftekapacitet på hele 2.000 kg og en egenvægt på kun 2.540 kg passede perfekt til Lars’ behov. Den lave egenvægt betyder naturligvis at den kan transporteres på trailer. 

Arbejdsbillede af Avant 860i

Avant 860i har desuden vores højeste løftehøjde på hele 350 cm til bunden af redskabspladen og leverer hele 80 liter olie i minutter. Det betyder at den kan køre med alle vores +260 redskaber. 

Lars er endnu en gang glad for at sidde i en grøn maskine, hvor løftekapacitet, stabilitet og ikke mindst udsyn er helt i top!

Mange tak for handlen Lars til vi ses igen :)