• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Auning kirke køber Avant 523

Auning kirke køber Avant 523

Efter mange års tålmodig venten og mange overvejelser har Auning Kirke på Djursland endelig fået deres første minilæsser. Mange forskellige minilæssere har været på tale, men Avants store redskabsprogram gjorde udslaget for Auning Kirke – det er nemlig helt for sig selv med mere end 260 forskellige redskaber.

Valget faldt på en minilæsser i mellemklassen – nemlig en Avant 523 med en løftekapacitet på 800 kg og en egenvægt på 1.370 kg. En Avant 523 løser nemlig alle de opgaver, man typisk møder på en kirke som Auning Kirke, og maskinen kan faktisk køre med størstedelen af Avants mange redskaber.

Auning Kirke med deres nye Avant 523

Med i handlen var i første omgang "kun" en skovl, som kan løse nogle af opgaverne for Auning Kirke. De har glædet sig helt enormt til en lettere og mindre tung hverdag, og de ser meget frem til at blive bekendte med den nye maskine.

Jørgen Jensen, indehaver hos Avant Danmark siger: ”det er klart at vores store redskabsprogram, er en afgørende faktor for mange af vores kunder. Vi møder ofte kunderne i showroomet, fordi de pludselig har set sig lune på endnu et redskab, de ikke tidligere har overvejet eller haft behov for. Man er kort og godt fremtidssikret med en Avant minilæsser. Bare sidste år voksede vores redskabssortiment med næsten 50 redskaber.”