• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Den tredje Avant i rækken er netop solgt til Jakobi Byg.

Jakob fra Jakobi Byg køber og henter Avant 860i samme dag

Jakob fra Jakobi Byg Aps ringede til os kl. 08:00 om morgenen i sidste uge og sagde: ”jeg vil gerne have en Avant 860i mere, nøjagtigt magen til den, jeg lige har købt. Jeg vil også gerne have de samme redskaber med. Hvornår kan jeg hente det?”.

3 Store avant minilæssere på stribe

Senere samme dag kl. 14:00 blev maskinen og redskaberne afhentet.  Jakob er vildt imponeret over Avant minilæssernes høje løftekapacitet og stabilitet, og derfor bliver han ved med at vælge Avant. Samtidigt med de førnævnte egenskaber, så er Avant minilæssernes egenvægt så lav, at den nemt kommer på en maskintrailer, og det er et krav for firmaet. Jacobi Byg har gang i mange projekter i hele landet, og derfor er det uhyre nødvendigt, at alle firmaets maskiner kan fragtes til byggepladserne på let og hurtig vis af folkene selv.

Projekterne dækker over parcelhuse, rækkehuse og andre byggerier i hele Danmark, og nogle af projekterne kræver høje og tunge løft. Derfor er det nødvendigt med en stor maskinpakke, som kan løse alle opgaverne. Jakob fra Jakobi Byg udtaler: ”Vores folk er helt vilde med Avant minilæsserne. Der er kanon godt overblik fra førersædet til redskabet og hele maskinens fodaftryk. De ansatte er meget trygge, når de sidder i maskinerne.”

Nu har firmaet hele 3 Avant minilæssere, bestående af 2 af de største Avant 860i minilæssere, og en enkelt Avant 750. Den store, men snilde Avant 860i, løfter hele 2.000 kg på en palle, og den lidt mindre model Avant 750 løfter 1.600 kg på en palle, begge uden problemer. Egenvægten på de 2 modeller er henholdsvis 2.540 kg og 2.100 kg.  

Jørgen Jensen siger afslutningsvis: ”Byggebranchen går heldigvis rigtig godt i øjeblikket, og det betyder, at der ryger flere af de store maskiner ud af porten. De er naturligvis rigtig sjove at fremvise og sælge, fordi kunderne altid bliver imponeret over styrken i de lysegrønne maskiner. Det er også mit indtryk, at de altid bliver chokeret over, hvor stabil maskinen er, imens den løfter. Det er de ikke vant til med andre typer minilæssere.”

Fra Avant Danmark takker vi endnu en gang for en god handel.