• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

HP Anlæg og Søn er nu den heldige ejer af en Avant 750

HP Anlæg og søn har nu Avant 750

HP Anlæg og søn har nu Avant 750

Vi har netop leveret en helt ny Avant 750 med diverse redskaber til vores nye kunde Rasmus fra HP Anlæg og Søn fra Horsens.

HP Anlæg og Søn har før i tiden gjort flittigt brug af lejemaskiner, men blev i længden træt af de store omkostninger tidsmæssigt og økonomisk – derfor tog de kontakt til os.

HP Anlæg er et relativt småt firma, som i dag drives af far og søn. De har mange års erfaring med anlæg og vedligeholdelse af private haver, offentlige institutioner og virksomheder. De laver forskellige former for belægning, mure, beplantning, snerydning og meget mere.

Som følge af disse arbejdsopgaver havde HP Anlæg og Søn nogle simple, men faste krav til deres nye maskine. Den skulle minimum kunne løfte en palle sten på 1.600 kg og transporteres på almindelig trailer. Derudover skulle den naturligvis kunne løse alle de arbejdsopgaver, en anlægsgartner kan komme ud for – herunder hækkeklip, stennedlægning, græsklipning og snerydning.

Det naturlige valg under de forudsætninger er en Avant 750, som både har løftekapaciteten og muligheden for at løse alle de givne opgaver, HP Anlæg og søn bliver udsat for at skulle løse.

Alt dette fik vi finansieret for dem – så de ender med omkostninger for lige under 4.000,- om måneden.