• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Avant minilæsser som ukrudtsbekæmper

Avant minilæsser som ukrudtsbekæmper

Avant minilæsser som ukrudtsbekæmper

Der findes mange redskaber fra Avant til ukrudtshåndtering, denne gang vi solgt en blanding af finske og danske redskaber.

Vi har netop fået Dorit og Erik fra Terndrup som kunder, fordi de havde behov for en ”lille” hjælper til deres nyplantede løvskov. Ukrudtet var blevet for højt, og derfor tog Dorit og Erik kontakt til os, for at finde en løsning på problemet. Den løsning blev en stor Avant minilæsser og 2 effektive og kraftige redskaber.

Valget faldt først og fremmest på den store Avant 635, som kan køre med langt størstedelen af vores +260 redskaber grundet det store olieflow på hele 66 L/min. Det klarer den ved hjælp af den kraftige dieselmotor på 37,5 hestekræfter, som uden vanskeligheder kan køre med selv de store redskaber i vores sortiment.

Til håndteringen af ukrudtet faldt valget på den danskproducerede underhegnsklipper og den finske fræser. Underhegnsklipperen monterede vi foran minilæsseren, så det er blevet muligt at klippe inde under træerne, uden frygt for at beskadige den ønskede beplantning. Det har for Erik og Dorit vist sig at være den helt rigtige løsning, fordi det er nemt for dem at komme til. Find vores underhegnsklipper med fast ophæng her. 

Avant 528 med vinterredskaber

Fræseren monterede vi med et næsehjul, så det er lettere at holde ens dybde, når der køres fremad. Der blev valgt den lille model med en meter i arbejdsbredde, fordi den passer lige ind mellem træerne. Find vores fræser her

Avant Staldkat m. frontmonteret fræser

Tak for handlen Dorit og Erik – vi håber I vender tilbage en anden gang!