• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Ny vakuumløfter til sortimentet

Ny vakuumløfter til sortimentet

Foranlediget stor efterspørgsel har Avant Danmark tilføjet en vinduesløfter/vakuumløfter til det i forvejen store sortiment. Det nye redskab sættes direkte på Avant minilæsseren, og så er du kørende. Løftekapaciteten er 400 kg.  

I det store showroom med Avant minilæssere og tilhørende redskaber er der nu kommet endnu et redskab til sortimentet. Nemlig den nye vinduesløfter, som løfter vinduer op til 400 kg. Kombineret med Avant minilæssernes høje løftekapacitet og kompakte størrelse, kan den nye vinduesløfter komme til næsten overalt.

Avant vakuumløfter

Løftehøjden er afhængig af de enkelte maskinserie, men fordi alle de finske Avant minilæssere kommer med teleskoparm er løftehøjden ganske imponerende. Jørgen Jensen, indehaver hos Avant Danmark udtaler: ”Efterspørgslen efter en løsning vedrørende vinduesløftning har været kæmpestor efter det nye byggeregelelement (BR20) er kommet til. De nye 3-lags vinduer er bare tunge, og det er ikke længere en mulighed for håndværkerne at flytte dem ved håndkraft. Så må vi hjælpe til. Med en Avant minilæsser er løftehøjden helt op til 5 meter”.

Vakuumløfteren har to uafhængige vakuumkredse, og hver vakuumkreds har egen tank og kontraventil. Drivkraften kommer fra indbyggede højkapacitetsbatterier, og med automatisk start/stop af vakuumpumpen, kører den længe nok til en hel dags arbejde. Der kan ved behov tilkøbes ekstra batterier, der kan lades op, imens maskinen arbejder. Redskabet kan enten hænges i en kranarm i en krog, eller sættes direkte på redskabspladen til Avant minilæsseren. Redskabet kan ses i aktion i showroomet i Låsby.