• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Svalebæk Isheste investerer i ny Avant 528

Svalebæk Isheste investerer i ny Avant 528

Svalebæk Isheste er beliggende ved Silkeborg og bliver drevet af Rikke og kæresten Nikolai, som begge har dygtiggjort sig indenfor træning og salg af islandske heste. Dette job medfører naturligvis en del hårdt fysisk arbejde, og det har Rikke og Nikolai nu endelig valgt at afhjælpe med en minilæsser.

Svalebæk med deres nye Avant 528

Rikke og Nikolai har kigget på flere forskellige maskiner, men valget faldt ultimativt på den finske minilæsser Avant 528. Størrelsen og kapaciteten på maskinen var lige i øjet, og med en Avant minilæsser følger selvfølgelig adgang til markedets største redskabssortiment. Derudover er de finske Avant minilæssere absolut i topklassen, når stabilitet og væltesikkerhed bliver sat på prøve.

Avant har i skrivende stund mere end 260 redskaber på hylderne klar til levering i Danmark – og der kommer ingen af konkurrenterne tæt på.

Det store redskabsprogram gjorde også udslaget for Svalebæk Isheste, som gerne ville være så fremtidssikret som overhovedet muligt mod nye behov.

Der kommer konstant nye redskaber til Avant minilæsserne, og Avant Danmark regner med, at de indenfor et års tid kan tilbyde næsten 300 redskabsmuligheder.