• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Avant: Verdens mest sikre minilæsser?

Avant: Verdens mest sikre minilæsser?

For nylig satte en artikel i Landbrugsavisen fokus på det stigende problem med arbejdsulykker, hvilket understreger vigtigheden af sikkerhed i alle arbejdsrelaterede miljøer. Hos Avant tager vi denne problemstilling alvorligt, og er stolte af at kunne sælge hvad vi ikke er i tvivl om, er verdens mest sikre minilæsser.

Sikkerhed er en kerneværdi hos Avant, og det afspejles tydeligt i designet på minilæsseren. Tilgangen til Avant minilæssernes sikkerhedsniveau er omfattende, og det er et gennemgribende fokus – uanset i hvilken branche maskinen den skal bruges.

Fra byggepladser til den lille have, og fra kommunale opgaver til landbruget, Avant minilæssere er designet til at sikre førerens sikkerhed i alle tænkelige scenarier. Dette opnås gennem det meget lave tyngdepunkt, fremragende stabilitet og en ergonomisk kabine, der sikrer maksimal sigtbarhed og komfort.

Billede af Avant minilæsser

Forpligtelsen til sikkerhed er en kerneegenskab, og som virksomhed er det os meget på sinde. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre og innovere, så vi kan tilbyde udstyr, der sætter nye standarder for sikkerhed i branchen. Avant minilæssere er udstyret med de nyeste sikkerhedsteknologier og -funktioner, der reducerer risikoen for ulykker, hvilket gør dem til et pålideligt valg for alle brancher. Dette gælder både minilæsserne og redskaberne dertil, som hele tiden opdateres med endnu flere sikkerhedsforanstaltninger, der sørger for, at du opnår sikkerhed i arbejdet.

. Vi er dedikerede til at følge med i industriens udvikling og tilpasse vores produkter derefter, så vi altid kan tilbyde den højeste grad af sikkerhed. Alt dette gør naturligvis i tæt samarbejde med Avant Tecno fra Finland, som producerer de grønne Avant minilæssere.

Vores vision er en verden, hvor arbejde med minilæssere ikke blot er effektivt, men også fuldstændigt sikkert. Med Avant minilæssere er vi et skridt nærmere denne virkelighed – derfor er vi hver dag stolte over at gå på arbejde, og sælge netop Avant.