• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Preben Jørgensen huse køber Avant vinduesløfter

Preben Jørgensen huse køber Avant vinduesløfter

For et par uger siden fik vi besøg af Preben Jørgensen i vores showroom i Låsby, og interessen var rettet mod den nye vinduesløfter og en tilhørende maskine. Intentionen med besøget var klart - så længe folkene sagde god for maskinen, skulle det være sådan en. Det måtte naturligvis komme an på en prøve, og derfor pakkede vi lastbilen med en Avant 640, og vinduesløfteren med tiltadapter og drejebeslag. 

Byggepladsen var en udfordring med snævre passager og blødt sand, men efter en demo på en times tid var håndværkerne overbevist om at de havde fundet deres nye maskine. Dagen efter blev der handlet, og maskinen blev kort tid efter leveret til en skare af glade og dygtige håndværkere. De var kort og godt trætte af, at løfte de tunge vinduer manuelt, som de har gjort i årevis. Det er heldigvis slut, og det gør hverdagen utroligt meget lettere og mere sikkert at gå på arbejde. 
Preben Jørgensen huse med vinduesløfter

Kombinationen af en lille minilæsser, der kan køre på alt slags underlag, og komme rundt på snævre arealer er helt ideel sammen med vinduesløfteren. Den store løftekapacitet gør selvfølgelig at selv de store terrassedøre ikke er et problem, og skulle behovet opstå for at løfte andre materialer senere, kan andre sugekopper tilkøbes. 

Preben Jørgensen huse tilkøbte både tiltadapter og drejebeslaget, som begge giver vinduesløfteren flere justeringsmuligheder. Tiltadapteren giver mulighed for, at isætte vinduer selvom underlaget er ujævnt, og drejebeslaget gør det muligt at køre langs væggen, og svinge vinduet hen til væggen. Der er desuden mulighed for fjernbetjening til vinduesløfteren, som også gør processen noget lettere 

Mange tak for handlen til vi ses igen :) 

Preben Jørgensen huse med vinduesløfter