• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Ny æra med to nye elektriske minilæssere

Ny æra med to nye elektriske minilæssere

Avant Danmark indleder en ny æra med to nye elektriske minilæssere

Med ny batteriteknologi og stor batterikapacitet, bliver fremtiden for minilæssere nu defineret

Den finske producent af kompakte læssere, Avant Tecno, står i spidsen for en banebrydende udvikling inden for miljøvenlige minilæssere. Med lanceringen af de to fuldt elektriske modeller, Avant e513 og Avant e527, indledes en ny æra for elektriske minilæssere. Den præsenteres for første gang til offentligheden netop nu på Agritechnica i Hanover.

Disse to modeller markerer den tredje generation af Avants elektriske læssere og er en del af en fortsat indsats for at fremme bæredygtighed og effektivitet i industrien. Begge maskiner er udstyret med Avant OptiTemp® batteripakker, produceret af Avant Tecnos datterselskab, Avant Power. Disse batterier skiller sig ud med deres høje kapacitet og energitæthed, som er blandt verdens bedste.

Et særligt kendetegn ved disse maskiner er deres unikke batteriteknologi. De patenterede lithium-ion batterier har et avanceret termisk styringssystem, der sikrer konstant kapacitet i både meget lave og høje temperaturer. Dette gør maskinerne særligt anvendelige i en række forskellige klimaer og arbejdsforhold.

Avant kunde med sin nye minilæsser og hækkeklipper

Med hensyn til kapacitet og driftstid er Avant e527-modellen udstyret med et 27kWh batteri, det største i sin klasse for minilæssere under 2 tons. Dette gør det muligt for brugerne at arbejde en hel arbejdsdag på en enkelt opladning, med en driftstid på over 6 timer – også under belastning. Avant e513, med sit 13kWh batteri, er ideel til kortere, kontinuerlige opgaver og kan operere i cirka 3 timer under lignende forhold.

Batterierne kan hurtigoplades på blot 1,5 time, hvilket gør disse maskiner ideelle til lange arbejdsdage. Denne effektive opladningstid kombineret med maskinernes høje ydeevne og lave driftsomkostninger peger på en fremtid, hvor bæredygtighed og effektivitet går hånd i hånd.

Avant e513 og e527 er næsten identiske i design og funktion, men forskellen ligger i batteriernes kapacitet. Begge modeller er velegnede til arbejde i begrænsede rum og på arbejdspladser med strenge begrænsninger eller ønske for minimal støj og nul emissioner, hvilket gør dem til et ideelt valg for en lang række professionelle anvendelser.

Med disse nye elektriske minilæssere er Avant Tecno ikke kun førende inden for udviklingen af elektriske læssere, men også i at definere, hvordan fremtidens maskiner skal fremstilles og fungere i harmoni med miljøet.

Den danske importør Avant Danmark i Låsby forventer de første modeller i Q1 2024 – og den første sending på 7 maskiner er allerede solgt.