• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Stor Succes for Avant Danmark ved Nutrifair: E-maskinerne vinder frem

Stor Succes for Avant Danmark ved Nutrifair: E-maskinerne vinder frem

Nutrifair har endnu en gang været en god oplevelse for Avant Danmark Over de to dages messe oplevede vi særdeleshed en imponerende interesse for vores linje af e-maskiner.

Et væld af nye ansigter udtrykte interesse for at arrangere demonstrationer af vores innovative og miljøbevidste e-maskiner. Vores stand var travl, og fyldt med engagerede samtaler og seriøse forespørgsler fra potentielle kunder.

Vores strøkasse og gylleomrører blev især mødt med stor nysgerrighed og anerkendelse, hvilket bekræfter vores engagement i at levere brancheførende løsninger.

Disse to dage på Nutrifair har ikke blot givet os mulighed for at udstille vores produkter, men også at skabe meningsfulde forbindelser med fantastiske mennesker i branchen. Vi forlader messen med en portefølje fuld af potentielle fremtidige forretninger og en stærk tro på, at disse dage vil resultere i nye tilfredse kunder.

Nutrifair 2023

"Nutrifair har bekræftet, at fremtiden inden for landbruget ser elektrisk ud. Interessen for vores e-maskiner er et klart signal om, at branchen generelt bevæger sig mod en mere bæredygtig tilgang," siger Jørgen Jensen, indehaver og importør hos Avant Danmark. "Vi er beærede over at kunne levere maskiner, der ikke bare opfylder, men overgår vores kunders forventninger."

Avant Danmark ser med fornyet optimisme på fremtiden efter de succesfulde dage på Nutrifair. Vi er overbeviste om, at de nye forbindelser og den interesse, der er blevet udvist, vil bære frugt i form af gode handler og høj kundetilfredshed.

For yderligere oplysninger om Avant Danmark, vores produkter, eller for at arrangere en demonstration, besøg venligst hjemmeside på www.avant.dk