• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

M.C. Diamantskæring køber Avant 860i

M.C. Diamantskæring køber Avant 860i

Martin fra M.C. Diamantskæring i Trustrup øst for Århus, har lige netop købt endnu en Avant fra Avant Danmark i Låsby – denne gang faldt valget på den kæmpestore finskproducerede Avant 860i.

Martin havde allerede en Avant 635, så samlingen tæller nu 2 store Avant minilæssere. For M.C. Diamantskæring er det primære arbejde naturligvis boring og skæring af huller til nærmest alle tænkelige formål, men ønsket er at løse flere og andre typer opgaver fremadrettet. Derfor er der brug for en minilæsser som let og effektivt kan klare de tunge løft. Martin vil rigtig gerne have flere projekter inde for have- og anlægsbranchen, og de indebærer et naturligt behov for at løfte paller med diverse sten og byggematerialer, som ofte er tunge og derfor svære at håndtere.

Fordi Martin allerede ejede en Avant 635 og tilhørende stennedlægger, var det helt åbenlyst at gå med Avant endnu en gang. Martin udtaler selv: ”jeg har altid været glad og tilfreds med Avant. De er lette at køre i, og der er mange redskaber at vælge mellem. Det gav selvfølgelig rigtig god mening at købe en minilæsser, som deler redskaber med min 635er.”

Avant 860i leveret til m.c. diamantskæring

Martin ved allerede at de næste redskaber der skal kigges på er en betonhammer og en kædegraver, når kommende projekter giver mulighed for det. Han udtaler slutvis: ”jeg kigger lige forbi showroomet i næste uge når jeg skal hente min 635 fra service, så kan vi se, om der er mere der frister”.

Vi takker naturligvis for handlen, og ønsker desuden tillykke med den nye Avant 860i.