• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Klovborg kører nu med fem Avant minilæssere

Klovborg kører nu med fem Avant minilæssere

Klovborg har siden 1976 været drevet af familien Hedermann ved Brønderslev.

De har nu købt endnu en Avant minilæsser og har herefter hele 5 Avant minilæssere kørende på diverse bedrifter.

Klovborg består af flere gårde, som tilsammen passes af 21 ansatte inkl familien Hedermann. Virksomheden er støt vokset med tilkøb af flere gårde og deraf også et større behov for hjælpemidler. Bedriften er nu oppe på hele 1.500 jerseykøer med dertilhørende opdræt, så der er hele tiden nok at se til. Og her kommer Avant minilæsserne til stor hjælp med deres mange forskellige størrelser, egenskaber og diverse redskaber.

Løbende i hele Klovborgs vækst er der blevet udvidet med Avant minilæssere således at der nu er hele 5 Avant minilæssere kørende på de forskellige gårde.

Kjeld Christensen med sin nye Avant minilæsser

Glad for Avant fordi det er billigere

Niels siger selv, at det er meget billigere at køre Avant sammenlignet med en stor ged. Til små og mellemstore opgaver går det hurtigere på en Avant, og det er endda med en timepris der kun er ¼ af gedens. Den er desuden mere støjsvag og kan løse flere opgaver, fordi den også kan komme ind, hvor geden ikke kan.

Valget faldt også denne gang på en Avant 423

Sidste nye indkøb til maskinparken er vores mindste model med teleskoparm - en Avant 423 minilæsser.

Den lille maskine er absolut ikke at kimse ad. Den kan komme helt ned på 93 cm i bredden, men har masser af kræfter til at løse de opgaver, du stiller den. Og så er den utrolig stabil – den vælter ikke bare, selvom det måtte være den smalle udgave af Avanten. Egenvægten er lav, og løftekapaciteten er høj, størrelsen taget i betragtning. Den løser kort og godt alle behovene på gården.

En lille, kompakt størrelse, der kan komme ind over alt

Er behovet større eller mindre, kan vi naturligvis også klare det. Vores sortiment dækker i skrivende næsten 20 forskellige Avant minilæssere og et redskabssortiment der overstiger 270 forskellige. Der er kort og godt noget til alle behov, alle brancher og i hele Danmark til omgående levering.