• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Kjeld Christensen fra Fyns Træfældning & Topkapning

Kjeld Christensen fra Fyns Træfældning & Topkapning

Med mere end 35 års erfaring inden for branchen forlanger Kjeld Christensen det bedste udstyr – derfor valgte han Avant

Fyns Træfældning og Topkapning blev stiftet i 1994, og specialiserer sig i fældning af træer, topkapning og stubfræsning. De tilbyder kort og godt en totalløsning, hvor kunderne ikke skal foretage sig noget, efter den sidste maskine har forladt arbejdspladsen.

Kjeld Christensen med sin nye Avant minilæsser

Vi fik første gang kontakt med Kjeld, fordi han havde et ønske om lille snild maskine, der kunne klare de opgaver, han har behov for. Han fortalte os, at han efter en anbefaling fra en kollega, var blevet helt overbevist om at en Avant minilæsser var det rette for ham.

Han havde kørt på en Avant 635 et par gange, og kræfterne i den maskine passede også godt til hans behov. Ønsket om at sidde på bagenden af maskinen var dog stort, og derfor fandt vi en anden model til Kjeld. Vi rådede ham til en R35, som kan det samme som en 635, men hvor førerpositionen er placeret på bagenden.

Kjeld Christensen valgte også en særdeles veludstyret maskine, hvor der ikke er sparet på noget som helst. Fordi maskinen bruges i skoven, er der tilvalgt HD-skærme og HD-kølegitter, hvilket giver en maskine, der er nærmest umulig at slide op. Derudover er der tilvalgt bagvægte med træk, arbejdslyspakke med rotorblink, 8-vejs el-joystick, hydraulisk hurtigskift og opticontrol. Maskinen er valgt med brede traktorhjul, så den ikke mister greb i den våde skovbund. Med i købet er ligeledes valgt en skovl, pallegafler og skovklo med rotor.

Kjeld Christensen med sin nye Avant minilæsser

Kjeld Christensen udtaler selv: ”jeg havde en kollega, som altid har sværget til Avant. Derfor var jeg også helt sikker på, at hvis jeg på et tidspunkt skulle have en minilæsser, ville det blive en Avant. Jeg valgte det også på grund af den gode service, det kan jeg lige så godt være ærlig omkring. Hvis uheldet er ude, er man jo kørende igen samme dag. Det kan jeg rigtig godt lide. Og så har Avant minilæsserne jo teleskoparm, det er der ikke så mange af de andre, der har. Det er altså en stor fordel, når vi skal have grene stablet i store bunker”.

Kjeld er derudover specielt glad for sin skovklo med rotator, fordi den er særdeles god til at få stammer og grene ud af haver, rundt om hushjørner og lignende.  

Som det seneste har Kjeld netop bestilt et dozerblad til maskinen. Så må tiden vise om den bliver nødvendig til vinter.

Vi takker mange gange for handlen, og ser frem til vi igen forhåbentligt kan levere en maskine eller redskaber til Fyns Træfældning og Topkapning