• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Kørende mekaniker kun 495,- i timen

KE Service investerer i endnu en Avant 640

KE Service investerer i endnu en Avant 640

Det store redskabssortiment var afgørende for beslutningen, da Karl Emil købte endnu en Avant 640 til maskinparken – her er Avant nemlig klart foran.

KE Service i Sæby ved Karl Emil Pedersen udfører alle slags job som anlægsgartner, og her kommer Avant minilæsserne naturligvis i spil. Karl Emil har derfor udvidet med endnu en Avant 640 og flere nye redskaber, herunder en Avant stennedlægger, en Avant power rake og en rotorharve med såmaskine.  

Den kraftige stennedlægger, power rake og rotorharven er et must, når der skal forberedes græsplæner. Stennedlæggeren begraver de sten, der måtte være i jorden, og power raken afretter og løsgør jorden til sidst, så den er klar til såning af græs.

Karl Emil med sin nye Avant minilæsser

Karl Emil udtaler: ”jeg kiggede også på andre minilæssere, men de har jo næsten ingen redskaber. Avant har enormt mange redskaber inden for mit fag som anlægsgartner, og det kan jeg bruge til noget. Det der med at parre et redskab fra et mærke sammen med et andet mærke minilæsser bliver aldrig godt.

Jørgen Jensen, indehaver og sælger for Avant Danmark er også overbevist om at det kæmpestore redskabssortiment, er en stor del af grunden til Avant minilæssernes succes i Danmark. ”Der er ingen tvivl om at den gode finske byggekvalitet er noget folk kommer tilbage for. Det store redskabssortiment er absolut også noget, vi får meget ros for. Udtaler Jørgen Jensen.

”Vi har mere end 260 redskaber i vores sortiment, det er der ingen af de andre minilæsserforhandlere, der kommer i nærheden af. Alle redskaberne kan ses i vores store showroom i Låsby lige ved motorvejen”, udtaler Jørgen Jensen afslutningsvis.