• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Kørende mekaniker kun 495,- i timen

Hjortdal dyrefarm køber ny Avant efter 20 år

Hjortdal dyrefarm køber ny Avant efter 20 år

Hjortdal Dyrefarm, tæt på Svinkløv Badehotel ved Vesterhavet, har efter mere end 20 år med samme Avant 520 truffet valget om, at det var på tide med en opgradering. Den gamle Avant 520 kører endnu, på trods af at den er blevet brugt dagligt i den store dyrepark, men Hjortdal Dyrefarm synes alligevel, det var på tide med en fornyelse.  

Med hele 350 dyr er der også nok at se til med kørsel af foder og halm, trække vogne rundt, og alt andet forefaldende arbejde. Det har været en helt uundværlig maskine for den store dyrefarm, placeret midt i den nordjyske natur - og derfor var det vigtigt at finde den rette model endnu en gang. 

Valget faldt denne gang på den kraftige Avant R28, som adskiller sig fra den den ældre Avant 520 på flere fronter. For det første er løftekapaciteten på 850 kg, sammenlignet med 550 kg på den tidligere model Avant 520, som kan genkendes på den karakteristiske mørkegrønne farve, som senere blev erstattet med den nu velkendte lysegrønne farve. 
Avant solgt til Hjortdal Dyrefarm

Derudover adskiller R-serien sig fra alle de andre Avant modelserier, ved at førerpositionen er placeret på bagenden, og ikke på forenden som man kender fra Avant minilæsserne. Det giver R-serien en anelse mindre venderadius, som kan være en fordel, hvis maskinen ofte bruges under trange pladsvilkår. 

På trods af der er gået mere end 20 år, siden Hjortdals gamle Avant 520 kørte ud fra fabrikken, passer alle de gamle redskaber stadig på de nye maskiner. Det betyder selvfølgelig, at vi kun har taget den gamle Avant 520 i bytte, og alle de gamle redskaber let bliver sat på den nye R28. 

Vi takker mange gange for handlen, og ser frem til at vi tales ved - gerne inden der er gået 20 år ;)