• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Hækkeklipper med knuser får 5/5 stjerner

Hækkeklipper med knuser får 5/5 stjerner

Henrik fra Haverum og Friluftsliv i Odense har tilkøbt endnu et redskab – en hækkeklipper med knuser. Dette redskab giver han 5/5 stjerner i sin anmeldelse.

Haverum og Friluftsliv beskæftiger sig med anlægning og vedligehold af forskellige typer haverum, og den finskproducerede Avant 635 minilæsser med tilhørende redskaber er hans medhjælper til disse opgaver.

Henrik udfører en del hækkeklip, og har haft den almindelige Avant hækkeklipper i en del år nu. Når han udfører dette arbejde, er den mest omfattende opgave, som ved alle almindelige hækkeklippere, selve oprydningen af afklippede grene og blade mm.

Haverum og Friluftsliv med deres Avant Hækkeklipper med knuser

Med den nye danskproducerede hækkeklipper med knuser er forholdende helt anderledes – den efterlader nemlig ikke nogen nævneværdig oprydning. Efter færdigklipning af hækken er toppen af hækken totalt fri for afklippede grene og blade, fordi afklipningen bliver knust. Samtidigt bliver komposteringstiden væsentlig forkortet.

Henrik siger afslutningsvis: ”Den nye hækkeklipper med knuser giver et helt kanon godt resultat, den skal uden tvivl have 5/5 stjerner”.