• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Finansiel Leasing med Avant Danmark

Finansiel Leasing med Avant Danmark

I en erhvervsmæssig kontekst kan det at anskaffe det rette udstyr være afgørende for succes. For mange virksomheder udgør finansiel leasing en attraktiv mulighed for at opnå dette uden de økonomiske byrder, der følger med køb. Avant Danmark tilbyder finansiel leasing af vores minilæssere, hvilket gør det nemmere for virksomheder – specielt små virksomheder at få adgang til maskiner af høj kvalitet.

Her fortæller vi lidt om hvordan finansiel leasing fungerer, og hvorfor det kan være den rigtige løsning for din virksomhed.

Avant leasing

Hvad er Finansiel Leasing?

Finansiel leasing er en aftale, hvor leasingselskabet køber og ejer udstyret, mens kunden får retten til at bruge udstyret i løbet af leasingperioden mod betaling af faste leasingydelser. Ved periodens slutning har kunden mulighed for at købe udstyret til en aftalt pris – og dermed bliver du ejer af maskinen.

Fordele ved Finansiel Leasing

  • Kapitalbevarelse: Leasing hjælper med at bevare virksomhedens kapital, da det ikke kræver det samme opstartsbeløb som et direkte køb.
  • Økonomisk og overskueligt: Fast månedlige betalinger gør det let at budgettere.
  • Adgang til nyt materiel: Leasing giver virksomheder mulighed for regelmæssigt at opdatere til nyere udstyr, hvilket sikrer adgang til den seneste teknologi.
  • Fleksible betingelser: Leasingaftaler kan tilpasses for at møde specifikke behov, herunder justering af engangsydelse, restværdi og varigheden af leasingen.
  • Skattemæssige fordele: I mange tilfælde kan leasingydelser fradrages som driftsomkostninger, hvilket kan give skattemæssige fordele. Momsen deles desuden op i flere bidder, og afdrages dermed også over tid.

Hvorfor vælge Avant Danmark?

Ved at tilbyde finansiel leasing sikrer Avant, at du – uanset størrelsen på din virksomed – har adgang til højtydende minilæssere, der hjælper dig i dit arbejde. Med en dyb forståelse for de udfordringer, deres kunder står overfor, tilpasser Avant Danmark leasingaftalerne, så de matcher vores kundes specifikke behov.