• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

FDF-lejren køber investeret i stor Avant

FDF-lejren køber investeret i stor Avant

FDF-Lejren i Viborg har netop fået leveret deres spritnye Avant 860. Minilæsseren skal være ny hjælper for den store lejrplads beliggende i Gammel Almind. Lejren er en helt moderne plads, som kan huse op til 76 overnattende gæster fordelt på 18 værelser. Lejren og de omkringliggende arealer bliver flittigt brugt til alt fra spejderlejre, til større private arrangementer, diverse kurser og virksomhedsarrangementer.  

Alle de store udendørs araler kræver naturligvis løbende vedligeholdelse. Derfor faldt FDF-lejrens ledelse valg på en Avant minilæsser, hvor de ikke bliver begrænset af redskabsmulighederne. FDF-lejren gjorde det klart over for os, at de skulle have det største og stærkeste vi kunne tilbyde, og det betød naturligvis at den meget stærke og alsidige Avant 860i minilæsser blev kørt frem. Med den største løftekapacitet og redskabshydraulik i vores sortiment, bliver de hverken begrænset af maskinens løftekapacitet eller evnen til at drive selv de kraftigste redskaber. Med en løftekapacitet på 2.000 kg og et olieflow på hele 80l/min, er der stort set ikke den opgave Avant 860i ikke kan løse. 
Avant til FDF-lejren

I første omgang medkøbte FDF-lejren et sæt pallegafler med hydraulisk sideforskydning og den store plæneklipper med opsamler på 1500 mm. Maskinen bruges nu meget mere end de nogensinde havde forestillet sig, og alt fra at trække både op ad søen, græsklip, flytte bænke rundt og meget mere er nu meget lettere end nogensinde før. Vi er slet ikke i tvivl om, at FDF-lejren finder mange flere arbejdsopgaver at bruge deres nye Avant minilæsser til - og når et nyt behov opstår, har vi med garanti redskabet, der kan løse det. 

Mange tak for handlen, og tillykke med jeres nye minilæsser til jeres flotte nye lejr i Viborg