• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Christian fra AC Schjødtesminde køber stort ind

Christian fra AC Schjødtesminde køber stort ind

Christian Hedegaard fra AC Schjødtesminde har netop investeret i en Avant 760i med dertilhørende rodfræser og den helt nye danskproducerede knuser. De redskaber er han nu i gang med at gøre endnu bedre i samarbejde med Avant Danmark.

Christians kendskab med Avant startede helt tilbage som elev på en minkfarm i hans meget unge år, hvor en Avant 520 og en 530+ var den daglige hjælper. Sidenhen er Christian blevet selvstændig erhvervsdrivende, og har han både haft en Avant R35 og nu den endnu større Avant 760i.

Til dagligt er det stubfræsning, rodfræsning og træfældning, der fylder det meste, og det er i hele landet inklusive Bornholm. Derfor var det naturligvis enormt vigtigt at den nye Avant minilæsser og de tilhørende redskaber, kan transporteres på en trailer.

Christian fra AC Schjødtesminde med sin Avant minilæsser

Christian Hedegaard udtaler:

”Det var helt nødvendigt for mig, at den kan komme på en trailer. Det kan simpelthen ikke betale sig at planlægge transport af en større maskine. Og desuden er det jo sjovere at pengene fra min kunder går i mine lommer, fremfor at bruge dem på transport”.

Når vi spørger Christian om han har kigget på andre minilæssere, var svaret ganske kort:

”Nej. Det har jeg ikke. Jeg har altid kendt Avant, og det har fungeret. Jeg har prøvet en Weidemann og en Norcar men det var ikke noget for mig. Jeg er rigtig glad for det stive knækled på Avanten, specielt når jeg har haft ansatte. Så ved jeg, at de ikke vælter med maskinen.”

Christian fortæller desuden at en stennedlægger på et tidspunkt kunne blive relevant for ham, men det må tiden vise. Vi har i samarbejde med Christian forbedret den nye Avant knuser på nogle punkter, for at give både ham og fremtidige kunder et redskab, der fungerer endnu bedre.

Alle Avant minilæssere og tilbehør kan findes på www.avant.dk

Christian kan kontaktes på www.acstub.dk