• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Kørende mekaniker kun 495,- i timen

Avant minilæsser med bælter

Avant minilæsser med bælter

Avant minilæsser nu monteret med bælter

Avant Danmark i Låsby har købt en stor Avant 760i med bælter – den kan løfte tungt og køre på alt underlag.

Den første Avant minilæsser med bælter er kommet til Danmark, og tilfredsheden er stor hos både Avant Danmark og de kommende ejere.

”Det er en minilæsser, som virkelig kan arbejde overalt, og den har et marktryk så lavt at store græsdæk ikke engang kommer i nærheden. Det er den helt perfekte maskine, når der skal arbejdes i skoven, hvor der er strikse regler. Og selvfølgelig også i mudrede og våde områder.” siger Jørgen Jensen, indehaver af Avant Danmark.

”Udover bælterne er selve maskinen naturligvis identisk med den eksisterende Avant 760i, og kan nøjagtigt det samme. Den løfter let 1.600 kg på en palle, selvom maskinen med kontravægte kun vejer 2.100 kg. Det har den betydning, at den let kan komme på en trailer, og derfor let kan komme med rundt til de opgaver, der skal løses.” fortsætter Jørgen Jensen.

Avant 760i med bælter

Avant Danmark oplyser, at de nye bælter kan monteres fra deres 600-serie og opefter. Det vil sige maskiner med løftekapacitet på 1.100 kg og helt op til 2.000 kg. Det er her vigtigt at bemærke, at Avant minilæsere monteret med bælter har så lav egenvægt, at de stadig legalt kan transporteres på trailer.  

”Jeg glæder mig helt enormt meget til at se kundernes begejstring, når de kan se, at de ikke længere skal begrænses af hvilket underlag, de skal køre på. Det er virkelig en minilæsser, der kan komme rundt overalt. Og naturligvis i den samme finske topkvalitet som Avant er kendt for.” siger Jørgen Jensen afslutningsvis.