• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Fra Finland til Danmark: Rejsen for Avant Minilæssere

Fra Finland til Danmark: Rejsen for Avant Minilæssere

Når man ser på de robuste, alsidige og højtydende Avant minilæssere, er det let at glemme de ydmyge begyndelser og den lange vej, de har tilbagelagt for at nå til det punkt, hvor de i dag er en integreret del af landbrugs-, bygge- og landskabsplejeindustrien ikke bare i Danmark, men globalt. Denne rejse fra de finske skove til danske marker og byggepladser er ikke kun historien om en maskine, men om innovation, tilpasning og vedholdenhed uden grænser.

Begyndelsen

Historien om Avant Tecno, virksomheden bag de berømte minilæssere, begynder i 1991 i Ylöjärvi, en lille by i Finland. Det var her, et team af ingeniører med Risto Risto Käkelä i spidsen havde en vision om at skabe en ny type alsidigt arbejdsredskab, der kunne opfylde behovene i forskellige brancher, lagde grundstenen til det, der ville blive Avant Tecno.

Avant Risto og Jani

Udvikling og Innovation

Gennem årene har Avant ikke stået stille. Med en konstant stræben efter at forbedre og innovere har Avant Tecno udvidet sit produktsortiment betydeligt. Fra den første model, der var designet til at være en kompakt til brug i stalden, til den seneste serie af elektriske minilæssere, og stærke minilæssere til entreprenør- og anlægsbranchen med meget tunge løft.

Testet i de Finske Skove

Det, der sætter Avant minilæssere fra hinanden, er deres pålidelighed og holdbarhed, noget som er testet og bevist i de hårde finske skove og under landets krævende klimatiske forhold. Denne test af maskinernes ydeevne sikrer, at når en Avant minilæsser ankommer til Danmark, er den mere end klar til at møde de udfordringer, det danske klima og terræn byder på.

Ankomsten til Danmark

Vi har været med siden start, og de første Avant minilæssere kom til landet allerede i 1992. Siden deres introduktion til det danske marked har Avant minilæssere hurtigt vundet hjertet af danskere inden for en række forskellige sektorer. Dette skyldes ikke kun maskinernes alsidighed og effektivitet, men også Avant Danmarks engagement i at levere uovertruffen kundeservice og dag-til-dag levering af reservedele og maskiner.

Fremtiden

Med over 30 års erfaring og innovation fortsætter Avant Tecno med at forme fremtiden for minilæssere. For os betyder dette adgang til et stadig voksende udvalg af minilæssere, der er bygget til at vare og designet til at yde på højt niveau. Vi vil komme til at se flere minilæssere på el – og de bliver kun stærkere og mere effektive. Redskabsprogrammet vokser hele tiden – og indenfor en meget overskuelig fremtid rammer vi mere end 300 forskellige redskabsmuligheder, til de små grønne Avant minilæssere. I dag er virksomheden overdraget til sønnen Jani Käkelä, som efter allerbedste evne driver virksomheden endnu større. Det glæder vi os til at følge.