• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Avant snart klar med ny innovativ batteriteknologi

Avant snart klar med ny innovativ batteriteknologi

Avant lancerer to nye elektriske minilæssere - Avant e5-13 og e5-27. Kapaciteten på de nye læssere når et helt nyt niveau, og de forventes leveringsklar senere i 2023.

Avant Tecnos nye datterselskab Avant Power er påbegyndt at producere egne batteripakker, til to nye fuldelektriske Avant minilæssere med navnene Avant e5-13 og Avant e15-27. De vil blive udstyret med de nye Avant OptiTemp-batterier (13kWh og 27kWh) med et unikt termisk styringssystem. Batterikapaciteten er i følge leverandøren dobbelt så stor som konkurrenternes, og et fuldt opladet batteri i en Avant e5-27 tillader en hel arbejdsdag på én opladning, selv under meget krævende forhold. Producenten lover fra 6-12 timers drift afhængigt af arbejdet. Som standard, er minilæsseren som noget nyt, udstyret med et type-2 ladekabel, som vi også kender fra elbilerne.


Hvad er OptiTemp?
Det innovative termiske styringssystem sikrer at temperaturen på batteriet er optimeret, og giver den samme kapacitet i varmt og koldt vejr. OptiTemp-batterierne fungerer godt selv under meget kolde forhold (-30°C), når de er blevet forvarmede. Når batteriet oplades, sørger temperaturstyringen automatisk for at batteriet er optimeret til at påbegynde det hårde arbejde under de gældende temperaturer.

Hurtigopladning
Batterierne kan enten oplades med den integrerede og inkluderede oplader, eller med en hurtiglader som tilkøb. For nem oversigt har vi lavet et skema over ladeforholdene.

Minilæsser Avant e5-13 Avant e5-27
Indbygget oplader 5 timer 10 timer
Hurtiglader 400v/16A 1 t 30 min 2 t 45 min
Hurtiglader 400v/32A 1 t 30 min


Absolut sikkerhed
I følge leverandøren er de nye batterier de sikreste i verden. Der er ingen risiko for udbredelse (termisk løb fra en celle til en anden), eller flammelækager uden for batterienheden. Sikkerheden garanteres ved hjælp fra batteriets struktur og kølesystemet på batteriet.

4 hurtige om Avants nye minilæssere

  • Høj kapacitet op til 27 kWh
  • Udstyret med type-2 oplader
  • Optimeret til både koldt og varmt vejr
  • Helt op til 12 timers drift på én opladning