• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Avant Danmark fejrer meget succesfuldt Åbent Hus

Avant Danmark fejrer meget succesfuldt Åbent Hus

I slutningen af 2023 bød vi igen velkommen til vores årlige Åbent Hus event på Århusvej 12 i Låsby. Den 28. og 29. december var dørene åbne fra kl. 10 til 16, hvor besøgende strømmede til for at opleve de finske Avant minilæssere og det imponerende udvalg af mere end 280 redskaber.

Med gløgg og æbleskiver udviste gæsterne stor interesse for det store showroom og i særdeleshed brugthallen, hvor priserne var sat ned. Arrangementet viste sig at være en fantastisk mulighed for at afslutte handler, hvor mange besøgende greb chancen for at blive de glade ejere af en ny Avant minilæsser.

Åbent hus 2023

Dette års Åbent Hus var ikke blot en mulighed for at fremvise produkter, men også en fejring af vores nye lokaler, som vi også flittigt fik vist rundt i. Med over 30 års erfaring og mere end 6.000 solgte læssemaskiner, har vi efterhånden rigtig mange gode faste kunder, der synes det er spændende med forandring her i vores 6.200 kvadratmeter store showroom

Besøgende fik en førstehånds oplevelse af Avants brede udvalg, fra de mindre modeller ideelle til kirkegårde og store private grunde til de stærkere minilæssere designet til tunge opgaver.

I løbet af de to dage blev der spist flere tusinde æbleskiver og drukket mere end 100 liter gløgg. Med en sådan succesfuld afslutning på året ser vi frem til et nyt år fyldt med innovation, vækst og fortsat service af høj kvalitet til alle vores kunder. Og I ønskes naturligvis alle sammen et fantastisk nytår – og vi glæder os til at levere alle de solgte maskiner.