• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Endnu en Avant 750 drager til Nordjylland

Endnu en Avant 750 drager til Nordjylland

Endnu en Avant 750 drager til Nordjylland

Den dejlige campingplads Hals Strand Camping er nu blevet en Avant rigere. Derved er indehaverne Annette og Poul væsentligt bedre udrustet til at give deres gæster endnu bedre service og kønnere ferieoplevelser. Hals Strand Camping har et væld af aktiviteter lige fra badeland, minigolf, fiskepark og legeplads til børnene, alt beliggende i grønne omgivelser, som kræver konstant vedligeholdelse fra Annette og Poul.

Hals Strand Camping har været under stor udvikling de sidste år, og derfor tog Annette og Poul springet, og investerede i en Avant 750 med et væld af forskellige redskaber, som fremadrettet skal fungere som hjælpere på campingpladsen. Disse redskaber dækker over den nye danskproducerede hækkeklipper med knuser, slagleklipper HD, og vores rendegraveraggregat 260.

Avant Kundecase Avant 330 Minilæsser

Hækkeklipperen skal pleje og pynte med de mange hække. Annette og Poul valgte en variant med knuser, som findeler afklippet og overflødiggør oprydningen, så klipningen kan gøres på under den halve tid. Denne hækkeklipper kan klare grene på helt op til 4,5 cm tykkelse, som den også nemt findeler, og den kan naturligvis både klippe vandret og lodret.

Rendegraveraggregatet skal bruges til nedgravning af kabler rundt på pladsen, og den store slagleklipper skal bruges til hurtig og effektiv klipning af siv ved den nærliggende sø. Sidst men ikke mindst skal den store Avant minilæsser bruges til at flytte campingvogne hurtigt og problemfrit rundt på pladsen.  

Tillykke med jeres nye minilæsser og tak for handlen - Annette og Poul.