• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 6200 m²
  • Kørende mekaniker kun 545,- i timen

Opticontrol

Til Avant minilæsser

7.500,00 kr 6.000,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Opticontrol til Avant minilæsser

Opticontrol gør det muligt at betjene både redskabets elektriske og hydrauliske funktioner med vippekontakterne på styreafbryderpakken. Dette kræver joysticket med 6 eller 8 funktioner på læsseren.

Opticontrol fremskynder betjeningen af redskaber, der har to eller flere hydrauliske funktioner og en elektrisk magnetventil til at vælge disse funktioner. Den består af kontrolkontaktpakken, som monteres på bomkontrolgrebet, og en vælgerkontakt, som monteres på læsserens instrumentbræt.

Når kontakten er i OFF-positionen, styres redskabets elektriske funktioner (f.eks. elektrisk drejning af rotationskosten, elektrisk vandsprøjtepumpe til opsamlingskosten, elektrisk vælgerventil osv.) med vippekontakterne på kontrolafbryderpakken.

Når kontakten er i ON-position, styres alle redskabets hydrauliske funktioner med vippekontakterne på kontrolkontaktpakken (f.eks. hydraulisk rotator og hydraulisk cylinder på tømmergriberen, uafhængig betjening af vingerne på vippeskovlen og sneplove, funktioner på monteringssættet til steninstallationsklemme osv.). Det betyder, at operatøren kan holde hånden på joysticket og kontrollere alle funktioner på redskabet jævnt og komfortabelt. Hvis læsseren ikke er udstyret med 6/8-funktions joystick, betjenes kun redskabets elektriske funktioner med kontakterne på kontrolafbryderpakken.

Opticontrol kan også eftermonteres på en maskine, der allerede er udstyret med styreafbryderpakken.