• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Stubfræser

Effektiv og nem at betjene

37.500,00 kr 30.000,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Stubfræser til Avant minilæsser

Efter du har fældet et træ, står der en træstub tilbage, der skal fjernes, hvis du ikke ønsker at vente på den rådner væk. En stubfræser fra Avant én af mulighederne du kan benytte. En stubfræser til minilæsser er som navnet antyder bygget til bortskafning af træstubbe ved hjælp af fræsning. Fræseren kan uden problemer fræse træstubben ned under jordniveau, så man eksempelvis kan anlægge en græsplæne efterfølgende. Skal der anlægges terrasse eller anden form for belægning udover græs, anbefaler vi at hele roden fjernes, så du undgår at jorden synker løbende imens træstammen rådner væk. Det samme gør sig gældende hvis træet har været angrebet af sygdom - eksempelvis elmesyge eller ildsot. 

I forhold til en opgravning er fræsning en meget mere skånsomt ved haven, uden det er nødvendigt at udlægge køreplader. Denne stubfræser kan bruges fra 400-serien og op - og den er naturligvis yderst skånsom, når den bruges med en let minilæsser fra en af de små serier. Som alternativ har vi desuden et Avant stubbor, som også er en rigtig fin mulighed.

Avant Stubfræseren er meget effektiv og nem at betjene. Skærepladen er monteret på tværs i forhold til læsseren, så træaffaldet smides ud til højre - affaldet rammer således ikke føreren eller læsseren. Stubfræseren er desuden udstyret med et beskyttende gummidæksel, der forhindrer træet i at flyve rundt. Skærepladens tænder har tre skærekanter: Når en tand bliver sløv, løsnes fastgørelsesbolten let og tanden drejes, så en ny skarp skærekant tages i brug.

En Avant stubfræser er enormt sikker at benytte i forhold til en håndholdt stubfræser. Dette skyldes at man i alle arbejdssituationer er langt væk fra emnet, og derfor er væk fra de farlige elementer. Desuden kræver dette redskab monteret på en Avant minilæsser ingen fysisk styrke at betjene - en fordel både for arbejdsglæden og kroppen.

Specifikationer: 
Ø, Skæreplade 540 mm
Antal tænder 20 stk
Bredde 840 mm
Højde 920 mm
Længde 630 mm
Vægt 170 kg
Varenummer A438282

Kompatible redskaber

  • Kompatibel
  • Ikke kompatibel

Model

220

225

225LPG

423

523

525LPG

528

530

630

635

640

745

750

755i

760i

860i

R20

R28

R35

e5

e6

                                           

AVANT: Hundredevis af redskabsmuligheder!


Avant Stubfræser er yderst effektiv

og nem at betjene

Fræsningen sker ved at flytte stubfræseren frem og tilbage over emnet - enten ved at køre og bakke med læsseren eller ved hjælp af hurtigskiftpladens tilt-bevægelse - og skærepladens tværstilling sikrer fremragende udsyn til arbejdsområdet.

  • Skæreplade Ø 540 mm med 20 stk udskiftelige tænder
  • Hver tand har tre skærekanter - når en tand bliver sløv, kan den drejes for at få en ny skarp skærekant frem
  • Monteret på tværs i forhold til læsseren: skærepladen smider træaffaldet til højre - hvor det fanges af et gummidæksel
  • Fremragende udsyn til arbejdsområdet, nem at betjene
  • Gummi-støddæmper på hurtigskiftpladen minimerer vibrations-overførsel til læsseren

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Stubfræser redskabet i aktion

Se i videoen her hvor effektivt og nemt stubfræseren fjerner træstubbe

Tag kontakt til Avant Danmark knap

Kontakt os her

Er du interesseret i dette redskab? 

Klik her for at komme til kontaktoplysninger:

Klik her

Se vores +260 andre redskaber her

Ikke det rigtige redskab?

Vi har +260 andre redskaber, kig videre her. 

Klik her for at se alle vores redskaber:

Klik her