• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Skovklo med rotor

Ideelt til stabling i bunker

23.500,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Skovklo med rotor til Avant minilæsser

Avants skovklo med rotor gør det nemt at opsamle træstammer, grene, træaffald mv. og transportere det parallelt med eller på tværs af minilæsseren - hvilket gør det meget lettere at passere på smalle steder samt at flytte træstammer og store grene ud af skoven.

Den hydrauliske swivel gør det muligt at styre kloens retning meget præcist, ideelt når der skal lastes trailere eller stables stammer i bunke. 

Specifikationer:
Vægt 101 kg
Gribebredde 822 mm
Varenummer A36491

Kompatible redskaber

  • Kompatibel
  • Ikke kompatibel

Model

220

225

225LPG

313s

423

523

525LPG

528

530

630

635

640

745

750

755i

760i

860i

R20

R28

R35

e5

e6

                                             

AVANT: Hundredevis af redskabsmuligheder!


Flyt træstammer og lignende mere effektivt 

end nogensinde før med denne skovklo

Denne skovklo gør det utroligt nemt at  håndtere objekter, primært træstammer på snævre og udfordrende områder eller passager. Dette skyldes redskabets evner til at rotere om sig selv og kombineret med minilæsserens løfteevner kommer ordet effektivitet virkelig til sin ret.

  • Skovkloen kan bruges sammen med Avant’s 400 serie og op efter.

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Skovklo med rotor i aktion

Se i videoen hvor nemt det er at håndtere og transportere træstammer med denne skovklo. Netop evnen til at rotere emnet gør det meget let at komme omkring snævre arealer og dreje det i præcis den vinkel, der er brug for. 

Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Sikrer hurtige og effektive skift mellem flere redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af de mange forskellige redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at hurtigskiftpladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Faster lynkobling til en AVANT Minilæsser

Faster lynkobling

Den hurtigste tilkobling af slanger til redskaber

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være!