0 vare(r)

Betal med dankort

Rendegraverarm med trådløs betjening

Hurtigt overblik

Avant Rendegraveraggregat 260 med en trådløs fjernbetjening (rækkevidde er ca. 100 m.) batteri med ca. 11 timers arbejdscyklus og opladningstid er 4 timer.


Detaljer

Avant Rendegraveraggregat 260 fås nu med en trådløs fjernbetjening (fjernbetjening med kabel kommer senere). Det giver operatøren mulighed for at stå ved siden af enheden, når der graves - med perfekt, ubegrænset udsyn til arbejdet. Rendegraveraggregatet er udstyret med en proportionalventil, der garanterer let og jævn drift og meget præcise bevægelser af bom og skovl med fjernbetjeningens joystick. Om nødvendigt kan bevægelserne finjusteres. 

Fjernbetjeningens rækkevidde er ca. 100 m. og den er udstyret med et genopladeligt batteri med ca. 11 timers arbejdscyklus. Batteriets opladningstid er 4 timer. Oplader er inkluderet - til 12V eller 80-230V.

Rendegraveraggregat 260 med fjernbetjening er et selvstændigt produkt - fjernbetjeningen kan ikke eftermonteres på eksisterende rendegraveraggregat.

  • Udstyret med proportionalventil => trinløse, jævne og nøjagtige bevægelser med fjernbetjeningens joystick i en radius på ca. 100 m
  • Batteriet til fjernbetjeningen er genopladeligt, arbejdscyklus ca. 11 timer - opladningstid 4 timer
  • Fjernbetjeningen kan ikke eftermonteres på eksisterende rendegraveraggregat
Specifikationer: 
Fjernbetjening rækkevidde 100 m
Arbejdstid  11 timer
Opladningstid 4 timer
Varenummer A37530

Made in Finland

Lagerstatus: På lager

99.000,00 kr
Rendegraverarm med trådløs betjening

Flere visninger