• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Rendegraveraggregat 260

med trådløs fjernbetjening

99.000,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Produktbeskrivelse

Avant Rendegraveraggregat 260 fås nu med en trådløs fjernbetjening (fjernbetjening med kabel kommer senere). Rendegraveraggregatet er udstyret med en proportionalventil, der garanterer let og jævn drift og meget præcise bevægelser af bom og skovl med fjernbetjeningens joystick. Om nødvendigt kan bevægelserne finjusteres. 

Fjernbetjeningens rækkevidde er ca. 100 m. og den er udstyret med et genopladeligt batteri med ca. 11 timers arbejdscyklus. Batteriets opladningstid er 4 timer. Oplader er inkluderet - til 12V eller 80-230V.

Rendegraveraggregat 260 med fjernbetjening er et selvstændigt produkt - fjernbetjeningen kan ikke eftermonteres på eksisterende rendegraveraggregat.

Specifikationer: 
Fjernbetjening rækkevidde 100 m
Arbejdstid  11 timer
Opladningstid 4 timer
Varenummer A37530

Kompatible redskaber

  • Kompatibel
  • Ikke kompatibel

Model

220

225

225LPG

313S

320S

423

523

525LPG

528

530

630

635

640

745

750

755i

760i

R20

R28

R35

e5

e6

                                             

AVANT: Hundredevis af redskabsmuligheder!


En rendegraverarm der øger præcisionen  

og gør det nemt at holde overblikket 

Operatøren har et meget bedreudsyn til redskabet når man kan stå ved siden af og lade minilæsseren og redskabet arbejde. Det er ekstremt nyttigt på eksempelvis kirkegårde eller lignende steder, hvor pladsen er begrænset og udgravningen skal være helt perfekt - Redskabet har en meget høj præcision og er derfor et yderst tilregneligt redskab at styre med fjernbetjening

  • Udstyret med proportionalventil => trinløse, jævne og nøjagtige bevægelser med fjernbetjeningens joystick i en radius på ca. 100 m
  • Batteriet til fjernbetjeningen er genopladeligt, arbejdscyklus ca. 11 timer - opladningstid 4 timer
  • Fjernbetjeningen kan ikke eftermonteres på eksisterende rendegraveraggregat

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Redskabet i aktion

Se i videoen hvordan rendegraverarmen med fjernbetjening kan optimere udsynet og forbedre vilkårene når der skal graves huller med høj præcision, som på kirkegårde m.m.

Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Sikrer hurtige og effektive skift mellem flere redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af de mange forskellige redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at hurtigskiftpladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Faster lynkobling til en AVANT Minilæsser

Faster lynkobling

Den hurtigste tilkobling af slanger til redskaber

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være!