• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Kørende mekaniker kun 495,- i timen

R serien

Den anderledes AVANT

Fra 337.500,00 kr 270.000,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Hvilken R model, skal du bruge?

FÅ SKOVL OG PALLEGAFLER GRATIS MED I PRISEN PÅ DIN NÆSTE NYE AVANT I REN HANDEL

... I anledning af vores 30-års jubilæum kører vi kampagnepriser på alle vores minilæssere. Fra 400-serien og op medfølger passende skovl og pallegalfer 85 cm i prisen,  i 200-serien medfølger en passende skovl. 

Det er styringen, der adskiller Avant R-serien fra det traditionelle Avant design: hos R-serien sidder føreren bagerst, ovenpå motoren, modsat de øvrige knækstyrede Avant modeller, hvor føreren sidder på for-enden, foran knækleddet.

På nær styringssystemet lægger R-serien sig tæt op ad de øvrige Avant modeller og dens design er baseret på følgende maskiner:

  • R35 = Avant 635 

Høj løftekapacitet, knækstyring, teleskopbom og den kompakte størrelse er fælles træk mellem R-serien og den oprindelige Avant. Fordelene ved R-seriens styringssystem er tydelige, når der køres langs smalle gange i fx minkhallen og ved kørsel langs gangene i stutteriet, hvor du skal dreje skarpt.

Selvom vende-radiussen hos R-serien praktisk talt er den samme, som hos de andre Avant modeller, er det lettere at vende med R-serien i snævre arbejdssituationer, fordi førersædet ikke rækker ud over hjulene.

Find L-kabine til R-serien  Klik her

Tilvalg:
Centrailsmøring +32.000,-
6-vejs el-joystick +8.000,-
Ekstra dobbeltvirkende olieudtag +7.000,-
HD-skærme +12.000,-

Tekniske informationer

Model Avant R35
Motormærke og type Kubota V1505
Olieflow 66 L/min
Maks brydekraft 1250 kg
Løftehøjde 2820 mm
Hastighed Op til 14 km/t
Højde 2110 - 2163 mm
Længde 2567 mm
Bredde 990 - 1290 mm
Skubbekraft 1100 kp
Dæk 26 x 12,00 - 12" Græs / TR
Fremdrift Hydrostatisk
Motorydelse 37,5 hk
Venderadius ind/ud 995 / 2135 mm
Løftekapacitet 1050 kg
Vægt 1500 kg
Brændstof / drivmiddel Diesel

Dimensioner

Følgende visualisering tydeliggøre dimensionerne på AVANT R serien.

AVANT R serien dimensioner og mål

Gælder hele AVANT R serien


Den specielle R serie af AVANT minilæssere,

der egner sig til snævre arbejdsforhold

Høj løftekapacitet, knækstyring, teleskopbom og den kompakte størrelse er fælles træk mellem R-serien og de oprindelige Avant serier.

Hvad gør R-serien anderledes fra andre Avant modeller?

De bedste egenskaber fra de øvrige Avant modeller er overført til R-serien. De største fordele ved R serien er listet her: 

  • Føreren sidder på den bageste del - lettere at bakke med maskinen
  • Mulighed for L-kabine
  • Drejer skapere i gange og snævre arbejdssituationer


Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Faster lynkobling til en AVANT minilæsser

Den moderne bomkonstruktion

Den moderne bomkonstruktion med bommen i siden giver fremragende uhindret udsyn - det er ikke nødvendigt at læne sig ud fra førersædet for at se redskaberne. Bomkonstruktionen sikrer ikke blot det perfekt udsyn og overblik, det giver samtidigt større præcision, arbejdseffektivitet og sikkerhed - det er maskinen, som rækker ud, ikke føreren.

 


Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Hurtige og effektive skift mellem redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at pladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Leddelt design, knækstyring

Sikkerhedsbøjle

beskytter føreren med robust konstruktion

ROPS sikkerhedsbøjlen, der er standardudstyr ligesom det coatede plexiglas tag, beskytter virkelig føreren med sin robuste konstruktion med stolper i alle fire hjørner.  Føreren er godt beskyttet, selv når maskinen bakker og evt. rammer en forhindring. ROPS sikkerhedsbøjlen og FOPS beskyttelsestag er testet og godkendt i følge ISO -standarderne.

Andre har set på disse produkter