0 vare(r)

Betal med dankort

Om os

 

EKSPERT I MINILÆSSERE 

Avant_Minilæssere_200-700_serie


 

Strøkasse

Efter over 25 år med salg af minilæssere er den betegnelse vel ikke helt ved siden af. Vi ved en hel del om, hvad en minilæsser kan bruges til, og kan derfor give kvalificerede råd omkring køb og brug af en sådan maskine. Vores salgstal tyder på, at vi har fat i noget af det rigtige, men er det ikke bevis nok, så besøg vores showroom i enten Låsby eller afdelingen i Hørve. Her på hjemmesiden kan du købe redskaber og reservedele i webshoppen, samt læse om maskinerne. Vi kører også gerne ud og giver en uforbindende demonstration af vores maskiner efter aftale.

Der er pt. produceret over 40.000 Avant minilæssere, hvoraf mere end 5.000 kører i Danmark - de er populære overalt. Avant er førende i Danmark, Sverige, Norge, Estland og selvfølgelig Finland, hvor de har alle ressourcer til produkt- og produktionsudvikling. På verdensplan kører der pt. over 25.000 grønne Avant minilæssere rundt i over 50 forskellige lande.

 


 

R_serie_overfaldsgreb

Avant Danmark, som udspringer af Sorring og Hørve Maskinhandel A/S, er centralt placeret i Midtjylland med et stort nyt showroom i Låsby (mellem Århus og Silkeborg) værksted, lager og administration i Sorring, samt fremvisning, maskinhandel og værksted i Hørve på Sjælland (mellem Kalundborg og Holbæk). Siden 1992 har Avant Danmark været forhandler af de finskproducerede Avant minilæssere, som findes i otte forskellige modelserier. Hertil hører over 200 forskellige redskaber, hvoraf 40 er udviklet og produceret i Danmark. 

Er du på de kanter, så kom forbi vores showroom i Låsby, som ligger lige ud til motorvejen. Her kan du se alle redskaber og modelserier, samt vores store udvalg af brugte maskiner. Derudover har du også mulighed for at afprøve minilæssernes køreegenskaber i f.eks. en minkhal, en hesteboks eller på vores udendørsarealer. Ved besøg uden for normal arbejdstid, kan der ringes og aftales en tid - og det gælder selvfølgelig også vores afdeling i Hørve.

Vi glæder os til at se dig!

Avant Danmark

 


  

- Med en Avant er du godt kørende, hver dag, hele året rundt -