0 vare(r)

Betal med dankort

Kabiner


 

Avant Kabiner

 
Alle minilæssere fra Avant monteres fra fabrikken med en standard certificeret ROPS ramme og FOPS farvet plexiglas tag*. Derudover har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer af kabine, når du køber din Avant minilæsser**. Det giver dig mulighed for at skræddersy din Avant, så den passer præcis til dit behov. Skal minilæsseren hovedsageligt køre om vinteren og sørge for snerydningen, vil en lukket kabine, evt. med varme, være et godt valg. Skal maskinen derimod mest køre indenfor, men til tider arbejde udendørs, kan en simpel lukket kabine være løsningen - du kan altid finde den rette kabine blandt Avants tre kabinetyper. 
 
* 300-serien undtaget, her er FOPS plexiglas tag ekstraudstyr.
** 200-, 300- og R-serien undtaget. 200- og R-serien kan dog monteres med L-kabine.

 
Avant kabine L
 
AVANT kabine L er et glimrende og økonomisk valg, hvis føreren behøver ly for regn, vind Avant 225 med L-kabine
og sne. Kabinen øger førerens komfort og arbejdsbetingelser væsentligt. Kabinen monteres på en standard ROPS sikkerhedsbøjle, hvilket garanterer førerens sikkerhed. Den består af en forrude (monteret med visker), vindue i højre side og 
bagrude. Der kan tilføjes følgende ekstraudstyr på L kabinen: hovedlys, rotorblink, blinklys og reflekssæt. Som noget helt nyt kan R-serien også monteres med L-kabine, hvilket giver føreren bedre komfort og arbejdsbetingelser uanset om det er i en R20, R28 eller R35.
 
 
 
  
  
  
  
  
  

Avant_LX_kabine
 
Avant kabine LX

 

Avant kabine LX giver bl.a. mulighed for opvarmning af kabinen. Kabine LX har de samme funktioner som kabine L, men er derudover udstyret med en dør og et varmeapparat, der yderligere forbedrer førerens komfort i dårligt vejr.

I sommermånederne kan døren og vinduerne let fjernes, hvis der er behov for dette. Der kan tilføjes følgende ekstraudstyr på LX kabinen: kørelys, rotorblink, blinklys og reflekssæt. 

 
 
 
 

 
Avant kabine DLX
   

DLX kabinen er designet til at give føreren de bedst mulige arbejdsbetingelser i de hårdeste miljøer DLX-kabine

og alt slags vejr f.eks. ved meget lave temperaturer. DLX kabinen er en selvstændig ROPS/FOPS kabine, som monteres direkte på maskinen, i stedet for standard ROPS sikkerhedsbøjlen. Den er udstyret med et varmeapparat, lydisolerende interiør, stofsæde, radio og kabine luftfilter. Avant DLX kabine er rummelig, fuldt udstyret, med godt lys og er fuldt ud på højde med andre kabiner af samme størrelse på markedet. Der er bedre plads i DLX kabinen, større vinduer og reduceret støjniveau med mulighed for aircondition og affjedring i sædet. Reflekssættet er standard udstyr og der er mulighed for montering af kørelys, arbejdslys, rotorblink, blinklys og indregistrering til landevejskørsel - kontakt Avant Danmark for yderligere information herom.

Avant går meget op i sikkerhed, effektivitet, multifunktionalitet og gode arbejdsbetingelser, men i dette tilfælde er der også blevet fokuseret på kabinens design, så DLX kabinen repræsenterer moderne maskindesign, når det er bedst.