0 vare(r)

Betal med dankort

Generelt om Avant minilæssere

Avant minilæsser – for-styret eller bag-styret – du bestemmer!

Avant er en stærk, knækstyret minilæsser, som enten er for-styret, dvs. at den har førersædet siddende på for-rammen (200-, 400-, 500-, 600- eller 700-serieneller bag-styret, med føreren siddende bagerst, ovenpå motoren (R20, R28 eller R35). Desuden produceres en 300-serie, som er skridstyret.

   

Avant minilæsser; for-styret eller bag-styret

   

Hurtigskiftplade

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af de mange forskellige redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at hurtigskiftpladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

                                                                               

Hurtigskiftpladen er identisk på alle modellerne, dvs. at en Avant 225 kan bruge det samme sæt pallegafler som en Avant 750. En stor fordel, hvis man har flere maskiner i forskellig størrelse, eller hvis naboen også har en maskine og man derfor kan deles om redskaberne!

   

Faster lynkobling

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være!