0 vare(r)

Betal med dankort

Fordele

 


Avant_R_serien

 

Avant R-serien - Alverdens fordele

Høj løftekapacitet, knækstyring, teleskopbom og den kompakte størrelse er fælles træk mellem R-serien og den oprindelige Avant. Fordelene ved R-seriens styringssystem er tydelige, når der køres langs smalle gange i fx minkhallen og ved kørsel langs gangene i stutteriet, hvor du skal dreje skarpt.

Selvom vende-radiussen hos R-serien praktisk talt er den samme, som hos de andre Avant modeller, er det lettere at vende med R-serien i snævre arbejdssituationer, fordi førersædet ikke rækker ud over hjulene.

 


Avant_R_serie

Kendetegn i særklasse

R-serien og de øvrige Avant modeller har de særlige kendetegn til fælles, der gør Avant minilæsseren til en maskine i særklasse:

Knækstyring

Det er vigtigt for maskiner af R-seriens størrelse at have et knækstyret design, som ikke svinger til siden, da dette minimerer risikoen for at tippe med minilæsseren meget. Den faste ledforbindelse gør kraftige sidelæns bevægelser umulige, da hele minilæsserens vægt fungerer som modvægt og holder maskinen stabil. Dette har mange Avantførere haft positive erfaringer med.

Teleskopbom

Teleskopbommen er en essentiel del af minilæsserens stabilitet. Bommens design giver mulighed for at have bommen trukket sammen og læssevægten så tæt på maskinen som muligt. Bommen bør kun skydes ud, når det er påkrævet.

Bomkonstruktion med bommen i siden

Med R-serien får du et fremragende og ubegrænset udsyn til arbejdet med redskaberne, da bommen er placeret i den ene side. Denne placering sikrer større præcision, arbejdseffektivitet og sikkerhed. Det er teleskopbommen som rækker ud, ikke føreren.

Gennemtænkt Avant ergonomi

R-serien giver dig en rummelig førerplads næsten uanset førerens størrelse, samt en sikker og let adgang til førersædet. De let håndterbare og velanbragte kontrolhåndtag gør det legende let at køre med minilæsseren, mens ROPS sikkerhedsbøjlen med coatet plexiglas tag, som opfylder gældende ISO standarder, beskytter føreren i dårligt vejr. ROPS sikkerhedsbøjlen med coatet plexiglas tag er standardudstyr på alle modeller i R-serien.

 


 

R-serien i forhold til andre Avant modeller

De bedste egenskaber fra de øvrige Avant modeller er overført til R-serien. Forskelle og fordele ved de to måder at styre på er listet her: 

Den traditionelle Avant minilæsser

  • Føreren sidder tættere på redskabet - bedre udsyn til redskab
  • Mulighed for kabine - Læs mere om vores kabiner her

R-serien

  • Føreren sidder på den bageste del - lettere at bakke med maskinen
  • Mulighed for L-kabine
  • Drejer skarpere i gange og snævre arbejdssituationer

 

Avant_R_serien Avant_R_serien