0 vare(r)

Betal med dankort

Sikkerhed

Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Minilæssere minilæsser Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Staldkat Avant
Avant Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Minilæsser minilæssere Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
 

 

Avant 700 serien - Sørger for din sikkerhed

 

Knækstyring

Avant_700_serien

Det er en yderst vigtig faktor for maskiner af 700 seriens størrelse at have et knækstyret design, som ikke svinger til siden, da det minimerer risikoen for at tippe med minilæsseren utrolig meget. Den faste ledforbindelse gør kraftige sidelæns bevægelser umulige, da hele minilæsserens vægt fungerer som modvægt og holder maskinens chassis stabilt. Dette har mange Avantførere har allerede haft positive erfaringer med.

Teleskopbom

Teleskopbommen er en væsentlig årsag til minilæsserens stabilitet. Ved almindelig brug er teleskopet trukket ind under udførelsen af arbejdsopgaven, således byrden er så tæt på maskinen som muligt. Teleskopet skydes først ud, når der er behov for en større rækkevidde i arbejdsopgaverne.

Parallelstyring

Parallelstyringen kan monteres både på 700 seriens standard bom og teleskopbommen. Parallelstyringen giver en hurtigere og mere præcis håndtering af læsset.

 

 


 

Sikkerhedsbøjle

Føreren er yderst beskyttet via ROPS sikkerhedsbøjlen og det coatede plexiglas tag, som er standard udstyr på 600 serien. ROPS bøjlen har en konstruktion bestående af fire stolper, hvilket sørger for at føreren også er beskyttet, når der bakkes og evt. rammer en forhindring. ROPS sikkerhedsbøjlen og FOPS beskyttelsestager er testet og godkendt efter gældende ISO - standarder.

Belastningsføler

Belastningsfølerne er standard på Avant 600 serien og giver et tydeligt advarselssignal, hvis baghjulene løftes fra underlaget. Dermed får føreren altid en advarsel, hvis byrden f.eks. flyttes væk fra maskinen via teleskopbommen.

Avant_700_serien